[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
CompQ個mean到底係幾多
發夢夢見1014炒咗

事實嚟
有冇人lang1003 melissa出咗作文分?
屌岩岩係barn b印野前面果個印成幾百鳩頁既書
耐到仆街仲要b同c機根本無野print緊
佢印完到我印就岩岩好無紙

吹牙

屌柒佢啦條友咁撚自私
elec等C rqnge

點解 最重要係個project喎
1014岩岩出左分

結果真係炒得好甘

我何漢明嗰個lecture session未出喎
工程fm想問入cs cga要幾多
1014岩岩出左分

結果真係炒得好甘

屌你班友 日日都話有分結果日日都冇
我仲未出呀屌

咁你又話出左分

1014岩岩出左分

結果真係炒得好甘

我仲未出呀屌

咁你又話出左分

日日都有人話出左/今日/聽日出 今日冇點得

1014有排等
1014岩岩出左分

結果真係炒得好甘

我仲未出呀屌

咁你又話出左分

日日都有人話出左/今日/聽日出 今日冇點得

比你嚇死
cpeg已揀

讀讀下轉返做cs/ee

有冇得cs, ee 咁樣double major 咁樣可唔可以再minor
phys1003出左分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞