[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
上埋最後一堂comp2011就quit U

我走左堂去做LAB
洗唔洗陪你上

挽留

佢有我陪佢係我隔離
BTW, 又出一科midterm分,below mean 1個sd

2個4 credit course都below mean
math 1014個bonus quiz係咩事 未聽講過
math 1014個bonus quiz係咩事 未聽講過

未聽過講點解會無啦啦知
elec1100 midterm真係炒左

唔係淨係出左stat炸咩
利申幾肯定lab midterm below mean

哦F5完見到了

你實全部滿分

哦F5完見到了

你實全部滿分

WM還好
LM真係炒左

14分,炒左

哦F5完見到了

你實全部滿分

WM還好
LM真係炒左

14分,炒左

係真係炒果隻炒左

我都係->->->->->->

哦F5完見到了

你實全部滿分

WM還好
LM真係炒左

14分,炒左

係真係炒果隻炒左

lab midterm 1分=written midterm 5分果下真係

lab midterm 1分1%, 追唔返

哦F5完見到了

你實全部滿分

WM還好
LM真係炒左

14分,炒左

係真係炒果隻炒左

lab midterm 1分=written midterm 5分果下真係

反正hea開,希望砌完車執到個A-

仲要架車唔會無啦啦玩野

哦F5完見到了

你實全部滿分

WM還好
LM真係炒左

14分,炒左

係真係炒果隻炒左

我最柒係走得太多堂
miss左第一個quiz,又無2.67%

好似仲有1個

哦F5完見到了

你實全部滿分

WM還好
LM真係炒左

14分,炒左

係真係炒果隻炒左

我最柒係走得太多堂

好似仲有1個

應該唔係聽日掛
佢好似多數教完一大part先test一次

剩返幾堂

哦F5完見到了

你實全部滿分

WM還好
LM真係炒左

14分,炒左

係真係炒果隻炒左

我最柒係走得太多堂

好似仲有1個

應該唔係聽日掛
佢好似多數教完一大part先test一次

剩返幾堂

星期五次次都自製dayoff
佢就次次星期五出quiz

有day-off
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞