[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
有冇ching讀緊comp p?
唔識做assignment呀

Java? Post 出黎望望

[img][url]https://na.cx/i/7ukg3Ux.jpg[mg][/url]
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/01/164853_2a527b80762ba95d3fd2d088e8885eec.jpg[img][/url]
[img][url]https://na.cx/i/1v41vxW.jpg[img][/url]

完全同lecture notes無關

佢咪比左答案你
你睇佢個pseudo code :
fuzzyEffect(img,amount) 嘅output type 係BufferedImage

Convert 個img type 做bufferedimage,幾行做完 個concept 大約係咁: (唔知你係點input 個img 落個func, 不過可以參考下

個logic 係define 一個空嘅variable (BufferedImage) originalImg,之後用個graphics engine 抄過去。

之後下面double for loop 就整好

https://docs.oracle.com/javase/7/docs/api/java/awt/Graphics2D.html
FYI

唔該曬你先巴打 我試下做 有唔明問你啦
有冇人記得江河?

佢係度

佢讀唔讀到神科

Qfin
Math1014 99分

仲有fall sem tga呢

4.2
有冇人記得江河?

佢係度

佢讀唔讀到神科

Qfin

4.2

有冇人記得江河?

佢係度

佢讀唔讀到神科

Qfin

4.2

邊個係江河 佢自爆4.2 year qfin?

佢係度

佢讀唔讀到神科

Qfin

4.2

邊個係江河 佢自爆4.2 year1 qfin?

唔好甘啦
人生滿希望,前路由我創

佢讀唔讀到神科

Qfin

4.2

嗰隻乜柒犬囉

Qfin

4.2

嗰隻乜柒犬囉

佢係direct entry定揀major入?
利申:識直入果12個QF,見到fb post諗緊係咪借刀

4.2

嗰隻乜柒犬囉

Direct

嗰隻乜柒犬囉

Google 科大江河GBUS啦
放Jupas前有人開post 江河話非Gbus不入(真係入唔到入Qfin)
同依佢standard係處於食物鏈地低下階層既團長罵戰

後來放Jupas後結果係Qfin

開學後就冇見過佢 但另一個會員都攞緊江河suppose會有既scholarship & 擁有掩蓋唔住既光芒

http://forum4.hkgolden.com/view.aspx?type=SC&message=6351169

所以 河仔嫌棄qfin

嗰隻乜柒犬囉

放Jupas前有人開post 江河話非Gbus不入(真係入唔到入Qfin)

開學後就冇見過佢 但另一個會員都攞緊江河suppose會有既scholarship & 擁有掩蓋唔住既光芒

http://forum4.hkgolden.com/view.aspx?type=SC&message=6351169

所以 河仔嫌棄qfin

冇豬bus

其實睇分數入科好鳩
估佢屋企大把錢 中學讀名校 都咁睇重salary

雖然其實有冇人知係咪真係QFin
會唔會入左SBM博多次

應該真係qf 但個人唔識收斂 算把啦

所以 河仔嫌棄qfin

冇豬bus

其實睇分數入科好鳩

會唔會入左SBM博多次

如果係性格西又有D料
Qfin 應該好過Gbus
不過最緊要都係老豆。。。

講開又講今年gbus/qf d人唔係全部都讀得好勁,睇dse分就收始終有問題

所以 河仔嫌棄qfin

冇豬bus

其實睇分數入科好鳩

會唔會入左SBM博多次

如果係性格西又有D料

講開又講今年gbus/qf d人唔係全部都讀得好勁,睇dse分就收始終有問題

讀得好都無乜用 個個都care份工多

所以 河仔嫌棄qfin

冇豬bus

其實睇分數入科好鳩

會唔會入左SBM博多次

如果係性格西又有D料

追左果個post學到d野
但最後去到放榜就完左

冇豬bus

其實睇分數入科好鳩

會唔會入左SBM博多次

如果係性格西又有D料

追左果個post學到d野
但最後去到放榜就完左

佢轉左名 又收斂左咪無人記得
Poly仔留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞