[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
又99分又貼高登 年年都有啲咁嘅人

咁難得99分一定要貼下威下嘅 笑下我地班學渣啊嫲

等我final 衝個100再貼上黎先

其實嗰個係咪江河嚟

等多年睇下大家討論咩course

江河究竟讀緊咩

江河成日叫你地唔好起佢底啊

咁難得99分一定要貼下威下嘅 笑下我地班學渣啊嫲

其實嗰個係咪江河嚟

江河究竟讀緊咩

貼得上黎都係想人知佢叻啦 梗係要喺現實adore下佢

其實嗰個係咪江河嚟

江河究竟讀緊咩

有無人整合下資料
qfin year1 第一個sem gpa 4.2 1014 99分

其實嗰個係咪江河嚟

江河究竟讀緊咩

有無人整合下資料
qfin year1 第一個sem gpa 4.2 1014 99分

Fall係4.04
4.2應該係佢估第二個sem既gpa 依方面唔懷疑既

又鞭
河仔嫌棄qfin想trans返過gbus單野點計

我都想trans 去gbm
fina唔岩我
比河仔屈機
成個post都係busi狗
成個post都係busi狗

可以出返去先

fina唔岩我
比河仔屈機

Ching A+又串人 幾時教我3103

fina唔岩我
比河仔屈機

Ching A+又串人 幾時教我3103

想我C+教都ok既
覺唔覺依家啲會然好低汁
覺唔覺依家啲會然好低汁

agger
覺唔覺依家啲會然好低汁

agger

小妹潛左水一排之後就變成咁

疏囉
Here students
Are not only single but also toxic
又食左幾個處 哈哈
上埋最後一堂comp2011就quit U

我走左堂去做LAB
洗唔洗陪你上

挽留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞