[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike

咁我會寧願打丁

洗左手未

林鄭幫你起機

其實我仲有一絲希望, 雖然改變唔到啲咩
曾經令我自豪嘅香港, 依家變成咁, 心情真係好複雜

ff 完, 聽日又要準時返工

當年袋住先方案過到立會既話薯片都有機做
雖然情況都唔會好好多不過而家就真係

如果當年袋住先, John 都未必入到
到投票都唔一定做到
你都知啲民調有Bias同error, 以佢依家個民調結果都只係55波
所以真係
不過邊個做, 最後個結果我估都係一樣

未必
今次JOHN哥死因係太早痴埋泛民度
反而逼所有建制rally behind one candidate

但係會唔會唔痴入唔到閘

唔會啦
泛民都無人好送入閘
學唔柒夠咁想做票后咩
人地year2就幫林鄭助選
我year2仲打緊丁

咁我會寧願打丁

洗左手未

林鄭幫你起機

其實我仲有一絲希望, 雖然改變唔到啲咩
曾經令我自豪嘅香港, 依家變成咁, 心情真係好複雜

ff 完, 聽日又要準時返工

當年袋住先方案過到立會既話薯片都有機做
雖然情況都唔會好好多不過而家就真係

如果當年袋住先, John 都未必入到
到投票都唔一定做到
你都知啲民調有Bias同error, 以佢依家個民調結果都只係55波
所以真係
不過邊個做, 最後個結果我估都係一樣

未必
今次JOHN哥死因係太早痴埋泛民度
反而逼所有建制rally behind one candidate

其實係泛民格硬痴落去
做緊regression功課諗條excel formula都諗左成粒鐘
唔敢想像點做vba

咩course

fina4103

好奇想知要做啲咩
咩regression 要自己dup formula

應該咁講
要處理左d data先做到之後既步驟
即係第一步都卡關

Let me cc?

好warm
Tax
Huma1000 start sleeping
Tax

Advisory

同求
聽講有數據題
Huma1000 start sleeping

瞓醒啱啱好落堂
Tklam:今日/聽日會出1014分

Tax

Advisory

big fall

唔好啦
屌 phy1003 lta 次次都用唔到iprs

係咪出左分

Ching肯定好高分

仲話自己學渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞