【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
For,打錯
DYSON吸塵機 好似無乜點平
咩款免運?
好似New balance993 冇咩點平 見香港買都係1k
想問個gaming headset, 有冇咩推薦
https://www.amazon.com/HyperX-Cloud-Flight-Detachable-Comfortable/dp/B077ZGRY9V/ref=sr_1_1?keywords=cloud+flight&qid=1574264494&sr=8-1
見cloud flight 唔錯, 但好似無咩平到咁
等chole手袋discounts
想問$2000樓下有邊隻耳機推薦?第一次玩black friday

XB950N1 同 WH-XB900N 呢兩隻點睇
皮鞋咩牌子 Black Friday 抵買?
都想買 但係應該香港睇唔到d台
有興趣,想睇下29有冇再平
想買sd卡,有冇推介
新手第一次用AMAZON
冇錢買唔起AIRPOD, 想問下有冇邊隻平價無線耳機推薦
(HKD600樓下, 唔敢追求音質, 普普通通就OK, 最好用到6-8HRS)
淘寶
好簡單,我上年都係咁買左張sealy,model同香港有d唔同,專門店賣35000,我15000唔洗搞掂
咩網?
屌又唔記得不推 sor
我想問有冇人知邊到買AIRPOD PRO平
想知有冇可以用剃鬚膏既鬚刨
之前係香港睇左philips s7930
有冇巴打有其他推介係Black friday買
有無gamingmouse係細size 類似 ec2 a個size可以推薦 1000蚊樓下 太多款又唔知買咩牌子 最好有燈
邊個有epic react 平? 要番Nike網?
巴打用邊間集運?大概幾耐送到香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞