【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
有無巴打可以幫手買,
我有興趣
哩款定braun series 9好用D?
有冇巴打比下意見
我都有興趣,跟隊
鬚刨有咩推介?
me 4
有無介紹
見樓上好多都係巴打
係咪好少絲打知道black friday呢項盛事
我拎返d舊相出黎分享下上年買左咩啦

首先就係godiva美國官網買既
下面盒朱古力餅超級好食
好快就比同事搶哂
盒餅喺香港買都二三百蚊呀
advent calendar就唔係全部啱食

影得有d衰 不過港女一定識呢個袋
好似買左$26xx港紙

果時呢個coach仲係新款
好難買 不到最後都成功比我搶到
唔洗一千蚊港紙 好感恩

潮童必買
2百幾蚊港紙 喺The Hut買
我仲好記得順便買左幾條tommy hilfiger浴巾 因為好平
但有d顏色真係甩毛甩得好勁

唔記得幾銀 不過送左超多野
又胭脂又盛

其他絲打快d報料!
今年唔知買咩好!!!
留名學野
樓上絲打太長廢事quote
coach邊度入手
絲打 有冇買護膚品網頁推介
呢個因為真係好難買 我最後係要搵代購去門市買 網站冇 不過今年唔知呢
如果冇特別心水既話其實coach都唔係貴 建議去返美國官網
官網要美國信用卡先買到
大家咁好心情買野 平衡時空
skincare我少d買
幫襯過既有kiehl's美國官網
平過香港定價好多 又有大size裝揀
重點係送精裝sample多到你用唔完

sephora買過皇妃梳(tangle teezer)
唔洗一百蚊 不過當普通梳用啦
唔好太大期望

其實如果有用開某牌子既 去返佢既官網好過啦
我都唔太清楚 收唔收paypal呢?
ching 抗爭都要靚 都要著衫咖
放過me
留意下kiehls咁 都好似幾出名
佢既金盞花toner用完一枝又一枝呀
仲有ultra facial cream都係皇牌
如果唔抗拒護膚油既話 佢隻mid night recovery好正 我鍾意上妝前用 咁就唔會起粒粒脫妝
刀片有無折
me 5!
me6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞