【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
爆買美帝感恩節
好平
之前有部paperwhite壞左
有冇人用緊oasis,值唔值比多少少買佢?
WIGGLE 好多單車頭盔同行山棍
想買電池但好似都唔送黎香港
有kindle post你可能睇下 但好多巴打都建議上oasis
想問下之前會唔會有MACBOOK 優惠?
dji amazon 航拍機都係唔運香港
想買個porter 咁上下size既斜咩袋
有無介紹
最好一千樓下啦
YSL fashion係Kering group wor
Amazon us直運
許願池咩
整住先,有料再更新

我張我買果個mon add 入購物車,佢會問你買唔買延長保養,我個mon 本身有3 年advance 保而且可以轉香港區,所以冇買premium ,如果你買notebook 其他果d就自己做下research 睇下駛唔駛premium
之後比錢用恆生visa ,比完之後24 小時內有機會有 email 問你係唔係卡主,如果冇reply 即cancel 訂單,所以請keep Check email ,同埋比$之前請join dell reward club 會有cash dollar 比你
我用shipbao 俄勒剛倉
開箱後上跟epc 巴打轉香港區保

https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=128&tid=2478901&page=1&fbclid=IwAR0A_vpjffS70WYwEBOloKRK2ddyY7zeypGzVsfb89nZZhxEPM8naVvFjZU

感激不盡,今晚試下先,希望我唔會俾人CUT 單。
多謝分享。
等下個月
之前幾個巴打都係咁做冇事呀
你買咩?
巴打係咩網買?
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞