【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
英馬Seagate ext ssd 1tb 109 磅,香港賣緊1500左右,點睇
仲睇緊notebook
有冇人出左手
訓耐左冇咩感覺
開頭訓係同sinomax係差唔多
我都想買
你考慮緊邊幾部?
我考慮緊兩部
但係各有各問題
我本身唔係用memory foam 所以係覺得有分別

不過我都係好少symphony 因為我自己屋企用緊第2個model
RPG scar II 好似已經無左減價 1399 黎通個spec好吸引

不過我用唔著 同價錢 屋企又有位 可以搞desktop
我睇下面啲Q&A 話internation version 冇ad ,咁啫係冇貴到?
想問下會唔會好高?因為驚鬼佬size
你咪比人屌個個
小事屌你啦
上年買咗 今年仲平
2070果部好多comment 話有問題
呢加睇緊zenbook 15
想買Dell Inspiron 15.6,不過連登仔話Dell易壞
買部notebook 用五年係咪FF?
唔記得不推文
應該睇你點用

我notebook 文書上網 帶出街 用

我部XPS13 用左4年都無咩事
us amazon
邊夠巴打們得閒成日mon 連登屌人 有時間都會幫下手嘅

開頭推左好多頁好多人 麻煩大家自覺d用不推文 唔洗成日提啦
不推文
不推文
其實冇咩
所以都係睇下有咩抵買
係Notebook post 有問過 有巴打推依兩部gigabyte

舊:
Gigabyte AERO 15 Classic-SA-F74ADW 15" Thin Bezel LG 144Hz FHD
IPS LCD, i7-9750H, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, Samsung 16GB RAM, M.2 PCIe 512GB Intel 760P SSD, Win10 Home, 94Wh Ultra Slim Gaming Laptop https://www.amazon.com/dp/B07QS8T7HM/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_Mnw0DbBE0GQP8

新:
GIGABYTE AERO 15 OLED SA-7US5020SH (i7-9750H, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, NVIDIA GTX1660Ti 6GB, 15.6" 4K UHD AMOLED, Windows 10) Gaming Notebook https://www.amazon.com/dp/B07W83D8G2/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_dzw0DbPQZPEYH

不過有D重
Spec就好過Zenbook 15好多
價錢差不多
呢兩個冇睇到
Thanks
望望先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞