【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
其實我唔識點分直接ship過黎HK
譬如我揀左件貨
https://www.amazon.com/Logitech-G-910-005728-G502-Hero/dp/B07PHLBBQR/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=
咁我set左做deliver to HK
咁佢出左個咁嘅畫面 得"See all buying option"

再禁入去就好多option

咁點知邊個真係shipped to HK
個人經驗有see all but options都99%唔送
我用過 g402 而家用緊 g703 打 csgo感覺良好。 g502 答你唔到
利申垃圾 mg2
pen
amazonbasic大把好嘢揀
Show Blocked User - 叫我南亞之神
咩撚野叫暴徒黑呀屌你老母
佢全部留言都咪撚回呀
仆街藍絲返香討啦
又唔記得不推,sorry
btw你最好解釋吓乜撚嘢叫暴徒黑先唔係就準備單機啦你
有無人夾Calvin Klein
我唔知點解俾唔到錢
我見G602 都係叫gaming mouse
不過買隻mouse又唔夠49免運好似香港買仲底學巴打話滯
好似係#3820講
條友命運在我手
定係再前D都有?
清倉底貨,你要入左email subscribe左佢先睇到個網
佢特價嘅時候會send email過黎話你知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞