【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
唔記得邊個巴打問super dry
the hut 長期有折
邊到?
Carousell 算啦
希望下個post 頭, 可以share 埋, 邊間唔收香港credit card, 邊間唔送集運
試下自己買咪知囉
Push
潮流台有Post,唔好再係時事台開
https://lihkg.com/thread/1678926/page/1
支委會成日話外國牌子唔得,支那牌子就好高分,之前話dyson既空氣清新機仲差過小米,笑撚左出黎,點知俾人踢爆自己個部門定唔知邊幾個政府部門都係用dyson

我就唔撚會信支委會,d人要用大陸野我唔會阻佢,但我一定用dyson,tempur 呢d
佢Amazon v10 animal 2800,但冇保養 香港買v10 fluffy都係3200,行貨,自己衡量幾百蚊2年保抵唔抵
同埋佢吸塵叉電我估應該係100至240v (起碼行貨係)即全球電壓通用,us版其他dyson電器既電壓係100v,香港用唔到,除非你買個牛龜咁大變壓器
係amazon 買ipad 可唔可以之後追加 apple care
以事論事,我睇過佢做評測既measurement,做法係隨機係市面採購貨品再寄去外國評測機構做test,咩牌子應該唔關事。
買route會唔會平好多?
想買電子嘢

但壞左點算?
+1 , 想買個穿得勁既router
Dyson 風扇都哈係平好多咋喎
同問
自推
要買個穿得勁既不如玩mesh啦
不推文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞