【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
官網有話會有black friday sales
有冇頭盔推介
唔明咩叫用唔用到?如果你係用緊AP2頭咪插到去用囉
apple watch s5 好似冇平到
唔該
唔係堅氣密都唔緊要,你用熱溶膠點咗D 窿都OK
另外我自己唔太建議買smoke ,日頭用無問題,夜晚用會睇得幾辛苦
另外有D 鏡有塊黃色鏡片,我自己就未用過,不過以前打室內cqb 試過,黑媽媽既場睇野係真係會清晰D,落場發夢既效果我就真係唔知
你面型問題,風鏡款係有D 蝦人帶,你擔心既入面可以戴多副i force 呢類鏡
想問 odyssey II SHADE 5 cutting goggles 好唔好用 綠光鏡
搵吓skateboard helmet 好多大約hkd$150
上ebay買仲平 一樣都係果D key
有錢就買team wendy
冇錢香港買都得
bellroy Designers Edition個皮點貴普通成倍
s7 諗黎做咩,高一級既Arc5都平過佢
未用過,答你唔到
我分享一吓我平時用開
1. pyramex I force
2. 3m 6502ql + 60926
3. 黑色薄tee 一件包頭用

近期我口罩都無帶,番工只係帶定黑tee 眼鏡係袋,夜晚有突發活動時用
用緊 我覺得好正
可惜我買錯size
今年買過個先
通常發夢打機就就泳鏡加嘴 加黑T 試過好多氣密眼罩都唔得
另外我買野果時將我其他買既野拆開晒單,每張單加D 文具入去,反正點都夠數Free shipping
唔知咁樣會唔會順利D 過關
上年bitdefender好似都幾多巴打夾
今年我見官網好似得一年PLAN五部機$240
可能我頭大,眼鏡我無問題
戴出面定戴定先着T 都ok
黑T 上咀就拉番薄佢就
有無d平平地vr抵玩
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0759J8G7P/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1
呢隻TWIN PACK英馬做緊GBP 109抵唔抵屌?
同4100 比點睇? 屌得過?
arc5 個座值唔值買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞