【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
好似無乜絲討論咁,其實好多女人嘢係外國買可以平好多
tory burch,coach,furla,kate spade呢啲牌子就唔洗講啦,仲有個個月都要補吓貨嘅護膚品,嘴就得一個但又要買十幾廿支嘅唇膏都一樣平過香港,好多時香港買一支等於外國買一set
仲有洗臉機、波鞋、保健品呢啲都係希望有多啲絲加入討論,用行動感謝美國
《請特朗普總統於香港與習近平會面並簽署貿易協定》

https://petitions.whitehouse.gov/petition/visit-hong-kong-and-sign-trade-deal-china-hong-kong

簽>查電郵>確認簽署>廣傳
想買notebook 用黎剪片program 13吋有冇介紹
我用左年半,日日用,都係好懶全自動磨豆
記得買埋大支descaler ,每兩個月清機一次其實好耐用
我都想知,未買過thankful
求分享
今日想買aveda 差唔多平一半
但唔寄香港
習曱甴
我見selfridges 都賣緊$15xx 仲要未計連費
想請教一下Oral B電動牙刷
9600 Oral B 電壓可否在香港使用?
所以先會有咁多間集運存在揀間黃既黎用就ok
其實除咗black friday呢啲大節日之外,平時買嘢都平過香港多多聲

Ray Ban
低至50%優惠
佢寫eligible items喎
唔係咩都得下話?
香港市道唔好係因為網購
巴打用邊款?
唔止鋪租幫人交晒屋租好唔好
呢幾年好多鋪頭都係淘寶買貨落黎散賣咁不如自己買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞