【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
我狂send email比d客服
之後又send左封比佢總裁
經過3日佢終於解鎖番我
但我係聯絡客服email 叫佢close我ac先開比我
你不如都試下
有冇得直送hk 定要 集運
405 唔係50磅 兩支咩? 照計個邊平
Sensei310 $300 好似幾抵玩
https://www.amazon.com/gp/product/B073WGB8G6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1LQLUEDPDP2MJ&psc=1
想買埋G533 但好似唔運香港
有冇人有抵玩無線headset推介下(for電腦同ps4)
咩集運好?
有無1代react買?
剛剛見減左細細,希望正日會再減下
有啲話size 唔啱 有漬
搞到我唔知買唔買好
官網之後會唔人再平啲
點解levis有啲款明明話可以寄香港 我checkout 又話唔寄嘅
美英森
Bestbuy禁左vpn account 都登入唔到
有無巴絲得?
好撚戇鳩 買撚咗2500usd野 封鳩我ac

比曬資料都唔解封
不過買到先得
巴打,不推文呀
個tempur neck pillow , 啲鬼佬review好似好差咁嘅, 好多人話好臭,跟住又話硬得一個禮拜,有冇巴打試完真係咁差?

[member]https://www.amazon.com/dp/B07CMFSY97/ref=twister_B07XPRL7B5?_encoding=UTF8&th=1/[member]
想問Sony xm3 美森買平唔平
同埋水貨保唔保
amaOn
amazon?
係 屌佢老味成張月結比佢睇都話唔齊資料 盲撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞