【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
Amazon 都運唔到?
點樣睇all time low? Tempur neck pillow係amazon rating麻麻?
嘩我屌佢老母.我見佢轉左HK之後就30% OFF..但係我轉去加拿大就得25%.咁撚樣都得
Yes. 但係就唔送香港
不如用其他銀行信用卡啦
另外, 請善用不推文回覆,唔好阻到行動post, 巴絲唔知咩係不推文回覆,我係到簡單講一次

回覆時,手機版你會見到右邊有隻手,同埋有隻眼,你按隻手一下,佢變成黃色就係不推文回覆。電腦版你會見到左下有"不推文回覆", 你按一下,佢變成黃色就係不推文回覆。
因為討論熱烈嘅post 會推上熱門,用不推文回覆就可以確保你有得討論/回覆, 同時唔怕呢個post成為熱門post阻到行動post, 謝謝
請善用不推文回覆,唔好阻到行動post, 巴絲唔知咩係不推文回覆,我係到簡單講一次

回覆時,手機版你會見到右邊有隻手,同埋有隻眼,你按隻手一下,佢變成黃色就係不推文回覆。電腦版你會見到左下有"不推文回覆", 你按一下,佢變成黃色就係不推文回覆。
因為討論熱烈嘅post 會推上熱門,用不推文回覆就可以確保你有得討論/回覆, 同時唔怕呢個post成為熱門post阻到行動post, 謝謝
請善用不推文回覆,唔好阻到行動post, 巴絲唔知咩係不推文回覆,我係到簡單講一次

唔想不斷重覆提人不推文, 最後提一次
水深火熱, 討論還討論, 一定要不推文回覆, 多謝大家
我都唔明.你又有得SET HK地區.但係又唔送..佢下面仲有個咩FREE DELIVERY WORRLDWIDE.. 搞撚笑
點解us tempur 官 網供左 millennium neck pillow
點解us tempur 官網左 millennium neck pillow
其實差唔多200
鬼佬話寧願繼續用陶瓷
不過真係hold唔耐,要靚就無計
佢話物料靚一定amika>ghd
End clothing 成日減價
用第張咪一定買到囉
本身原價都勁撚貴
香港得it代理左 it原價仲貴過end
屌你地咩, 用不推文係咪咁撚難呀
無用推文即係鬼!
唔使覆呢D柒頭
無用不推文即係鬼!
唔使覆呢D柒頭

嬲到打漏字
一路追POST發現某幾個ac唔知係咪唔識字定突登唔用不推文回覆
屌,我都覺得係,就咁打隻表情黎推

anyway,同意唔駛覆冇無用不推文既人.
真係難為上面d巴絲逐個逐教d文盲用不推文回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞