【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
想買個背脊坐墊
有冇清有推介
羽絨求推介
屌唔好推上嚟,自己bookmark講啦
其實我叫不推文最主要係唔想阻住行動post
不過咩原因都好, 請善用不推文
用過兩次,正常囉
至少之前cs覆得快, live chat黎
自己裝?一般人邊有工具
想知買Patagonia仲可以有咩辦法
佢地雨革果陣已經送物資落金鐘/旺角喇喎
seed
有無巴打有氣炸鍋推介
見唔洗用油想買個試下
美森800$
香港水貨1400$
我當香港水包座,都差600,差唔多成倍
我只能夠講個座對於我黎講性格比唔高
請善用不推文回覆,唔好阻到行動post, 可能p牌巴絲唔知咩係不推文回覆,我係到簡單講一次

回覆時,你會見到右邊有隻手,同埋有隻眼,你按隻手一下,佢變成黃色就係不推文回覆。因為討熱烈嘅post 會推上熱門,係用不推文回覆就可確保你有得討論/回覆同時唔怕呢個post成為熱門post阻og3行動post, 謝謝
請善用不推文回覆,唔好該到行動post, 巴絲唔知咩係不推文回覆,我係到簡單講一次

回覆時,你會見到右邊有隻手,同埋有隻眼,你按隻手一下,佢變成黃色就係不推文回覆。因為討熱烈嘅post 會推上熱門,係用不推文回覆就可確保你有得討論/回覆同時唔怕呢個post成為熱門post阻到行動post, 謝謝
頂,我都手快唔記得咗
呢間野最on9係成日9up話自己同美國嗰邊傾到獨家折扣計埋運費其實勁貴
都唔只少少,差成倍喎
但睇中隻AP Easy Complete ,知唔知係美森買連唔連香港果隻水龍頭接口? 唔想搞sink 盤下面啲嘢... 如果係amazon 買反而一定要開窿嘅不如比貴幾百係香港買就算 或者買返AQ 4000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞