【美國感恩節】感謝美國節Black Friday

5001 回覆
1199 Like 23 Dislike
唔知點解呢個對話好搞笑
唔會呀 可以照登入你平時個account 但唔可以用app或者喺普通Amazon網頁入
正啊 即係以後唔洗集運?
幫推 零成本幫人
唔知係咪有期限
希望係永久措施
我迫不及待好想玩玩了
果條粉皮擺明玩野
價啱就扑鎚,無人話Black Friday一定係
你點知到時仲有無貨
有冇辦法召集啲人買同一款野可以有noise又可以話比我地知感謝與港人同行希望盡快過法案?

唔好浪費呢一日,我覺得係一個機會打國際戰線
留意下delonghi ,有啲型號有特價好平
香港行貨17k HKD , Amazon 5k HKD
——————————————-
有Telegram的人請加入
Twitter共識Channel
twitter組每日會更新主線副線任務
方便大家知道每日有咩議員外媒國際大事
Retweet + Like + 響原Tweet reply
https://t.me/twittermansyunzou

——————————————
可唔可以入黎幫推

(求人手置頂)【Twitter戰線】加入共識Channel + 有方法避免Twitter當bot同封帳!
https://lih.kg/1690328
我睇緊果部全新都係3K幾,俾唔起咁貴
我本身都無諗住買咁貴,點知見平行貨咁多就買左
我日日飲,半年已經回本唔使飲垃圾Starbucks
book depository
我都諗住買v11 absolute , 仲用緊dc44
官網寫
上年有幾折呀?
往年Amazon / B&H / Best Buy 既特價係點?成個網大部分野都有特價定只係某小部分先有?
但delonghi 訂返嚟香港保唔保,定係出事要自己寄返去?
我只係想好懶咁買部全自動,一起身撳個掣就有得飲。
好驚磨豆個位成日用會好快收皮
仲有thriftbooks同Barnes And Noble
本身想買Nespresso 但見到delonghi 平過香港咁多
依家15/16 唔知買邊部好
Lm
我都諗住買v10/v11
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞