[認真]麻煩ADMIN解釋一下連登熱門既算法或者準則

949 回覆
552 Like 32 Dislike
幫你推睇下上唔上到

上到既話一個鐘前就上左,除非連仔做手腳
推推佢
覺得冇問題既人諗下如果有一堆五毛/打手瘋狂spam 一堆佢地想你地討論既關鍵字,又或者用一堆彊屍ACC BLOCK 左D 佢地認為有威脅既人,其實同變相禁言冇分別
覺得冇問題既人諗下如果有一堆五毛/打手瘋狂spam 一堆佢地想你地討論既關鍵字,又或者用一堆彊屍ACC BLOCK 左D 佢地認為有威脅既人,其實同變相禁言冇分別

老老實實而家呢到有hkg+ 同ISP 既人都起碼有兩個acc,希望ADMIN解釋清楚 block 同上熱門既關係
推到連仔入黎風趣地解釋
會唔會係計瀏覽量

老老實實而家呢到有hkg+ 同ISP 既人都起碼有兩個acc,希望ADMIN解釋清楚 block 同上熱門既關係

解釋埋如果BLOCK同熱門有關係,點解有D人有兩票,甚至更多?
特別係大學生正常都有 hkg+ isp 學校email
點解呢班人會有3票?
會唔會係計瀏覽量

一撚定唔止
會唔會係計瀏覽量

一撚定唔止

如果計瀏覽量 ,我#1 果個瀨屎PO一定上熱門,尋晚F5 一下就一個回覆咁制
會唔會係計瀏覽量

一撚定唔止

如果計瀏覽量 ,我#1 果個瀨屎PO一定上熱門,尋晚F5 一下就一個回覆咁制

回覆同瀏覽量點都有關係,定係原來全連登都鐘意偷偷地睇D ON9 PO
人呢
推到連仔入黎風趣地解釋

你又知我係熱門學會既永遠名譽會長既?
佢之前好似有講過佢有限每個台可以入熱門嘅數目
呢個關唔關事?
佢之前好似有講過佢有限每個台可以入熱門嘅數目
呢個關唔關事?

唔覺有太大關係,岩岩我po 果d link有部分都係創意台,同一時間我呢個po有40正評,佢地得4個都上到
希望我唔喺連主黑名單
推到連仔入黎風趣地解釋

你又知我係熱門學會既永遠名譽會長既?

就算ADMIN唔解釋,都會一大班人幫佢地打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞