[認真]麻煩ADMIN解釋一下連登熱門既算法或者準則

949 回覆
552 Like 32 Dislike
然後呢到留言個啲全部都唔會再有機會上熱門

想知ADMIN 點解話,你留意下D 屌過連尼住既人,佢地開PO一定冇粒火

想知ADMIN 點解話,你留意下D 屌過連尼住既人,佢地開PO一定冇粒火

樓豬試下用新ac做對照

唔想自爆D 分身,但我可以好肯定咁講一定有古怪

BTW 我知唔一定有粒火先上到熱門,但我會去熱門search 一次
Push
連尼住會唔會淨係俾果個post上熱門㗎,等樓主你吹佢唔漲
連尼住會唔會淨係俾果個post上熱門㗎,等樓主你吹佢唔漲

我之前二百幾負評都上唔到熱門就知唔怕
我都想知
same question
咁都唔熱門
Push
你知得太多了
(消防殉職)罵咪罵囉,做乜起埋人底喎
https://lihkg.com/thread/167517/page/1
定係同字眼有關?
見好多消防員POST
(消防殉職)罵咪罵囉,做乜起埋人底喎
https://lihkg.com/thread/167517/page/1
定係同字眼有關?
見好多消防員POST

試下跟熱門字眼 再推

真係好撚奇怪喎,係咪代表只要五毛/某D政黨打手只要不停洗一個話題/字眼,就可以帶到成個forum既風向?
人手置熱門
連仔睇過好睇既話咪熱門囉
係唔公平架啦
吹咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞