[認真]麻煩ADMIN解釋一下連登熱門既算法或者準則

949 回覆
552 Like 32 Dislike
記得果陣D人屌波台話咩5P字
有D友走出黎話HKG+果陣未用過吹水台 淨係睇熱門 唔知有個台叫體育台
記得果陣D人屌波台話咩5P字
有D友走出黎話HKG+果陣未用過吹水台 淨係睇熱門 唔知有個台叫體育台

好多上黎淨係睇J圖改圖
Admin
順便解釋下
一個user可唔可以有分身帳號

認真講由佢HKG+ 派邀請碼果下我以為佢唔理分身架喎,正常人電話email isp 公司email 學校email ,唔明點解hkg+ 仲要派
Admin
順便解釋下

認真講由佢HKG+ 派邀請碼果下我以為佢唔理分身架喎,正常人電話email isp 公司email 學校email ,唔明點解hkg+ 仲要派

咪係
Admin
順便解釋下

岩牙 派完HKG+又要派埋LIHK果堆
幫你推推睇下上唔上到熱門

就算唔講係咪打壓異己,我都想知佢點計上熱門個門檻

利申:好少喺熱門到搵post睇,長駐吹水台
幾時出黎回應下 你真係唔解釋都冇所謂
你出黎話係商業秘密 我就接受到架啦 不過其他人就唔G
推上熱門
推上熱門

我D POST 自從屌過連尼住未上過,我格離開左個J圖PO 5分鐘20正評都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞