[認真]麻煩ADMIN解釋一下連登熱門既算法或者準則

949 回覆
552 Like 32 Dislike
我係呢幾日無聊 瘋狂loop熱門
啲post係無乜大改變
你呢個post 11個鐘前開
都係岩岩先上到熱門
我諗唔明
有人話之前無熱門
但係熱門嘅通常都自然比人推係頭版唔怕睇唔到
宜家玩法好似唔係咁
高登文化一向都係有野就屌,
上面啲咩要感恩真係笑死人,
咁玻璃心嘅就去5p 鄉土,
成版都係十卜卜 感謝分享夠曬感恩
認真有冇手足另起爐灶
我真心頂唔順
個admin已經戇鳩
D信徒仲難頂
再加上一大堆垃圾post

你走得去邊
與其又好似香港人移民咁不如一齊搞好呢到
我知聽上去好撚膠不過難得連登admin都算肯聽意見
各樣又唔算好差
就算你真係轉地方
除非係你自己做admin啦 否則咪又係有不滿

信徒方面 呢個post都無乜人怒屌樓主護航啦
大家咪又係一齊理性傾

同埋連登真係咁差?
要學野上學術台又得
要認真傾時事上時事台得
要放鬆上創意台波台又得
我知好多人覺得而家創意台質素差劣完全比唔上高登全盛時期
不過好似大家都無盡力提升質素反而得個屌字

有錯請屌醒我

你無錯,不過真心左,無睇user 名
其實係咪有小小邏輯邏輯謬誤??
見到好多人都認為高質=應該上熱門
低質狗屎垃圾post就唔應該上熱門

但我就覺得【熱門】應該係計受歡迎/不受歡迎程度
而唔應該計算質素問題
如果想睇高質post不如開多個分類叫【高質】

最後覺得覺得可以開多個分類叫【高質】
可以以正負評數加減之後既結果為準則

而唔應該計算質素問題

認同前半
後半就免啦

Admin 搞越少野越好
認真有冇手足另起爐灶
我真心頂唔順
個admin已經戇鳩
D信徒仲難頂
再加上一大堆垃圾post

你走得去邊
與其又好似香港人移民咁不如一齊搞好呢到
我知聽上去好撚膠不過難得連登admin都算肯聽意見
各樣又唔算好差
就算你真係轉地方
除非係你自己做admin啦 否則咪又係有不滿

信徒方面 呢個post都無乜人怒屌樓主護航啦
大家咪又係一齊理性傾

同埋連登真係咁差?
要學野上學術台又得
要認真傾時事上時事台得
要放鬆上創意台波台又得
我知好多人覺得而家創意台質素差劣完全比唔上高登全盛時期
不過好似大家都無盡力提升質素反而得個屌字

有錯請屌醒我

依家d post 10個有9個垃圾
會員仲嚴重 平均年齡廿歲都唔知有冇
問心個句 你覺得連登好定唔好
唔好話啲管理員搞到點樣 當年早洩搞高登搞到一舊屎 啲人咪又係上足咁耐
依家連登先啱啱開左4個月 問題天天都多 要解決晒唔係一朝一夕嘅事
你真心愛連登嘅 其實就係要比時間佢 你要佢改 佢肯即刻改都算係咁啦 未來仲有大把野煩 每人每日都有好多野想連登改 淨係個pm都搞到佢地頭都大埋啦 一啲人又要一啲又屌 佢地都要考慮各種因素 唔係話你要就改
比啲時間佢地啦

無話愛唔愛
邊度好用咪去邊度
無必要搞到心存感激

佢地有錢賺架, 唔好講到admin係義工

認同
不過我覺得對admin可以多返少少尊重
唔駛郁啲就屌老母狗前狗後

第一日上連登?

上討論區學人講禮貌尊重
你不如上返baby condom/facebook算啦
問心個句 你覺得連登好定唔好
唔好話啲管理員搞到點樣 當年早洩搞高登搞到一舊屎 啲人咪又係上足咁耐
依家連登先啱啱開左4個月 問題天天都多 要解決晒唔係一朝一夕嘅事
你真心愛連登嘅 其實就係要比時間佢 你要佢改 佢肯即刻改都算係咁啦 未來仲有大把野煩 每人每日都有好多野想連登改 淨係個pm都搞到佢地頭都大埋啦 一啲人又要一啲又屌 佢地都要考慮各種因素 唔係話你要就改
比啲時間佢地啦

無話愛唔愛
邊度好用咪去邊度
無必要搞到心存感激

佢地有錢賺架, 唔好講到admin係義工

認同
不過我覺得對admin可以多返少少尊重
唔駛郁啲就屌老母狗前狗後

第一日上連登?

上討論區學人講禮貌尊重
你不如上返baby condom/facebook算啦

十卜卜

而唔應該計算質素問題

認同前半
後半就免啦

Admin 搞越少野越好

都係見到有咁多人覺得高質=應該上熱門
所以認為佢地可能會想睇多D高質post
先有呢個唸法

而唔應該計算質素問題

yes, 所以點解比人block得多就唔可以上熱門?佢出既post都可以好受歡迎嫁
屌 我淨係like 過d 鬧佢既post
同埋喺站務台問過佢點解成日彈app 咋喎
會唔會ban 我架
留名
啲IG post成日上熱門
其他就沉底
幫推
高登文化一向都係有野就屌,
上面啲咩要感恩真係笑死人,
咁玻璃心嘅就去5p 鄉土,
成版都係十卜卜 感謝分享夠曬感恩

好似上緊香討,baby condom咁
我都有呢個疑問 有時無咩回覆嘅post都會上到熱門
IT狗,你既資訊呢?
睇下而家個熱門
Cls d post 幾個鐘前又係呢d 而家又係
仲要果d垃圾post 得百零個comments 零聲正負評
點解可以喺熱門生存咁耐
呢個post呢
Del左個熱門功能佢啦
多鳩魚,破壞生態
屌你老母 大美人個撚個post都上到熱門既喂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞