[認真]麻煩ADMIN解釋一下連登熱門既算法或者準則

949 回覆
552 Like 32 Dislike
講還講咪撚講賴屎

喂你個PO真係上硬熱門架喎,上唔到真係好撚奇怪
我覺得唔會係人手filter 咁admin咪好唔得閒

我估係有班user出過高汁po上過熱門,之後佢地上地門嘅門檻會下降

又或者熱門係睇view量唔係睇回覆量

我估係有班user出過高汁po上過熱門,之後佢地上地門嘅門檻會下降

應該唔係人手,我估九成係睇block 量,但係如果睇block量,點解唔講出黎要陰D陰D咁滅聲?

就算我以前係高登淨係貼紀錄片唔應人,都唔知點解食幾十個block架喎,更何況而家個個都有3,4個acc。

點解你唔鐘意睇,就可以控制到果個會員上唔到熱門?
係咪以後我講野都要跟大隊,我以前屌洪非凡都食幾十block,係咪就代表我錯,代表我講既野唔值得聽?

我同樓豬之前都係咁出po狙擊連尼住
你知有d柒頭好小器

耶撚講一套做一套好出奇咩
幫推
ADMIN 係咪諗住等我地1001就算
撐樓豬
ADMIN 係咪諗住等我地1001就算

開2囉
樓豬攞自己同力挑騙徒既蔣巴比

Btw 認同求真

如果冇人回應,我都係對付緊騙徒
我諗原意未必係話打壓異己?而係想搵啲野grade啲會員,而每個post可能有個score=a*sum(樓主,comment過嘅會員)+b(comment數量)+c(正負皮)+d(瀏覽數量),目的等五毛嗰啲post少啲推到上熱門?
不過我估樓主估計應該都7788,block數應該係grade會員其中一個方法,所以你地都順便俾人打壓埋,上唔到熱門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞