[認真]麻煩ADMIN解釋一下連登熱門既算法或者準則

949 回覆
552 Like 32 Dislike
自己上唔到熱門發脾氣

而家我要呃正評上熱門唔會用呢個acc了
而家我係質疑緊有人暗地裏滅聲姐
無證無據話人人手置熱門 會唔會有啲不智
方仗份人
我都唔明點解我d食煙叫春po上唔到熱門

食煙狗行開la
方仗份人

好大方
自己上唔到熱門發脾氣

你呢個ac出故 舊登個個人類故嘛 認得你 你上過熱門架喇其實 個故你啱啱貼堂貼出嚟
無證無據話人人手置熱門 會唔會有啲不智

所以咪叫佢公開佢個熱門算法以正視聽
我都幾肯定如果淨係計正負評回覆,呢個po應該已經上左
公佈左條algorithms 咪盞俾五毛/打手chok熱門
連仔
好明顯個熱門唔會將正評多個啲po長期置頂啦
自己上唔到熱門發脾氣

你呢個ac出故 舊登個個人類故嘛 認得你 你上過熱門架喇其實 個故你啱啱貼堂貼出嚟

唔係講緊舊登,係連登呢面ADMIN 背後肯定有做手腳

呢個真

其實我想指出既問題係:「而家個算法有問題。」

呢個真

其實我想指出既問題係:「而家個算法有問題。」

問心果句,你係咪成日見到一堆唔知做乜鳩既PO都上到熱門
自己上唔到熱門發脾氣

講緊lihkg 你個故晨早上咗熱門
自己上唔到熱門發脾氣

講緊lihkg 你個故晨早上咗熱門

我冇係LIHKG 貼過舊故
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞