[認真]麻煩ADMIN解釋一下連登熱門既算法或者準則

949 回覆
552 Like 32 Dislike
你咁反佢無用架喎 人人要求佢點點點佢就點 咁佢咪好唔得閒?唔係你講得啱講得有道理就聽晒你話改就改架
既然佢都話會改 你咪靜少少囉 成個連登咁多野煩 淨係處理你咩
你開POST 一定有正反意見,冇開過POST既人個grade一定係「高分」過成日開POST既人,之前我係高登開紀錄片post冇乜爭議,但每次唔知做乜開完都一定食一兩個block。

其實個會員BLOCK左我,佢已經睇唔到我講既野,係佢個人既選擇。
點解佢個人既選擇會影響到其他用家先係個問題。

如果中聯辨買左一堆ACC,佢覺得而家帶頭個USER講野好撚有道理好有威脅,佢用D ACC一次過BLOCK左條友,咁係咪合理?

而家個個政黨閒閒地都一千幾百個帳號,選舉期間一野block 鳩條友,條友永世上唔到熱門個網戰已經輸撚硬

咁你咁做,人地都係咁做姐
齊齊冇磅上

同埋你地平時唔留意政治,投票前先上網搵料,就抵香港變成依家咁啦

本身一大班"唔具備分析來源真偽能力"既人
突然上網搵一搵就變哂褔爾摩斯?
仆街啦

平日自己要做既唔做
有啲人硬係鐘意似住自己大條道理就食住上 改一樣野就把之閉 再屌多幾鑊
喂大哥 人地改之前受你氣 改完又受你氣 你估你係大客咩 當自己係咩呀
佢肯改 証明佢係有心搞好連登 唔係為左要你地收口
你地仲係咁係到嘈 真心唔明有咩意思
非正式統計應該係一段時間內最高點擊果堆post

個logarithm 應該同hkg+差唔多

個人經驗, 我上年喺舊登用HKG+出嘅故post 同今年用LIHKG出

都係夜晚11點打後左右開始上熱門

如果早起身, 仲有機會見到

遲過9點就一定無咗火

即係啲人都係偏向夜晚睇鬼故, 個數據同我個page stat好似

logarithm? 咩嘢要用log計咁撚勁

logarithm=計算法
log呢個字有好多個意思, 記錄都係叫log

頭先未追曬post就回左post, 原來admin已經解左畫
有啲人硬係鐘意似住自己大條道理就食住上 改一樣野就把之閉 再屌多幾鑊
喂大哥 人地改之前受你氣 改完又受你氣 你估你係大客咩 當自己係咩呀

我鬼有屌望遠,佢係到我咪講多兩個意見,佢聽唔聽我又控制唔到
樓豬
不過都多得樓主開post解答左我心入面成年既疑問
閃Q

我鬼有屌望遠,佢係到我咪講多兩個意見,佢聽唔聽我又控制唔到

唔好當人蠢先得架 你係到諷刺緊佢 你估人地唔知咩
我一直旗幟鮮明屌柒既係連主
你開POST 一定有正反意見,冇開過POST既人個grade一定係「高分」過成日開POST既人,之前我係高登開紀錄片post冇乜爭議,但每次唔知做乜開完都一定食一兩個block。

其實個會員BLOCK左我,佢已經睇唔到我講既野,係佢個人既選擇。

如果中聯辨買左一堆ACC,佢覺得而家帶頭個USER講野好撚有道理好有威脅,佢用D ACC一次過BLOCK左條友,咁係咪合理?

所以咪話已經改良左條算式
計完之後你開既哩個post都上到熱門

最好算式唔好公開個 module values,
好似依家咁 只題有咩野會影響

廢事比人針對性黎攻擊,令到有算式變得冇用
推 我都想問好耐
不過都多得樓主開post解答左我心入面成年既疑問

Agger

咪就係

但係有大量block數嘅會然都唔方高質得去邊

本身block係for你冇眼屎乾淨盲
你覺得佢講野唔岩唔想有人睇,負評制咪得

咁我唔同意你啦,你高登果陣5毛 5p咁撚多 我地block哂佢地,係我地睇唔到佢地既post姐
其他人同新入黎既人一樣睇到
佢地又睇唔到我地係反支那
咁久而久之,係我地變左圍埋打飛機,班5毛先係連登既主流意見

你明唔明,你到時就係幫兇

果陣高登最大問題唔係五毛,係打手推POST冇王管,洪非凡生cancer一日24小時推POST先係問題所在。
岩岩過黎就話要加 reddit 果種upvote,不過講左幾日冇人理就算鳩數。

好似有印象睇過

有討論先有進步既

當年隔離登都成日有人俾意見早洩

係條撚樣永遠唔聽人講姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞