[認真]麻煩ADMIN解釋一下連登熱門既算法或者準則

949 回覆
552 Like 32 Dislike
其實我都有屌過垃圾post冇圖果d topic都可做熱門
下面留言一大堆屌老母果d post憑咩可以set做熱門?
唔係有利益輸送我都唔信囉
Push
LM
lm push
如果個個post放J圖 吹奏連望🤔有大量正皮 係咪一開post說就上熱門

今日我北邊開始你南邊開始,睇下一年後,邊個可以開個垃圾po都即刻上熱門

已經計劃好 每天開十個post
1.連仔vs林早洩 2.望遠vs林早洩
3.張國榮vs韓星 4.連登好好用
5.高登正垃圾 6.黑警正仆街 其他唔透露 廢事比你抄
1個post 50正評 10個500 再乘365日

表現好的話可以入董事會。
簡直是連登主力核心。
我迫不及待好想玩玩了。

從良了

班友會話:抵你死啦波台狗

樓上仲有人好意思話多人block你=質素低
根本當你既個人諗法唔跟主流意見行果陣就代表你永遠出唔到頭 你要上位一定要跟大隊隨波逐流

簡單d講就係思想控制/文字獄 仲有咩面笑共產黨?

2worb果個po 成3000負評
開過隻ac算啦2worb

決定開個新ac日日吹奏連囝吹奏it囝吹奏港獨反警犬反共產黨反新移民反南亞人反港女話女人係雞p oj圖講廢故

到時我求9其po個早午晚3餐都上熱門,連登變左我ig

教人煮飯都冇死

可以KEEP住扮好人,唔怕麻煩去搞呢啲嘢,真係抵你紅㗎

有幾難,我日日都開9up po啦
其實熱門只不過係一種推介,點解要睇到咁重
個POST有趣唔上熱門都有人睇,on9野上熱門都係入去比粒膠
加番投票功能,唔係以後我只可以放主流意見做正評選擇
其實熱門只不過係一種推介,點解要睇到咁重
個POST有趣唔上熱門都有人睇,on9野上熱門都係入去比粒膠

有好撚多人淨係睇熱門,淨係個算法之前令到一堆波台PO變熱門都值得屌啦
仲有黑洞,入面有個po勁多正皮
仲有黑洞,入面有個po勁多正皮

應該係一開始就開係果到
加番投票功能,唔係以後我只可以放主流意見做正評選擇

投票功能咪一樣
有冇腦?
認真有冇手足另起爐灶
我真心頂唔順
個admin已經戇鳩
D信徒仲難頂
再加上一大堆垃圾post
如果計埋被block數,個人認為要計埋年資做reference,可能話正正常常嘅會員一年都會俾人block n次,然後條式要減返嗰啲*coefficient?

其實都明白個數好難計得好,令新舊會員都可以公平啲,但係覺得唔係話難做就唔洗諗條好啲嘅式出嚟囉,如果唔係只會益咗啲五毛刷分身洗版

利申:理性分析條式可以點set會公平啲

會加入建立日期

我地一路都觀察緊,會不斷改善評分機制,歡迎大家有乜諗法都可以提出

你係咪傻撚左?
長毛多人憎
所以佢講野係咪唔可以上熱門上報
唔可以比人知?
認真有冇手足另起爐灶
我真心頂唔順
個admin已經戇鳩
D信徒仲難頂
再加上一大堆垃圾post

佢地話u系5毛
講真你理得食幾多BLOCK,我個POST有正評你就應該俾我上架啦,你唔LIKE我還唔LIKE我,我講野都應該有上熱門既權利

其實正負評影響度唔算好高,只係成條 formula 中一個factor
你見熱門都會出現有d多負評既 post

參考完你意見之後我地都改良左算式,有意見歡迎再提出

呢個咪係點解熱門D PO 咁撚ON9既問題囉

仲有點解blocm數會計埋落去
好多廢老廢中唔鐘意長毛
係咪可以禁佢言唔比佢上報
講真你理得食幾多BLOCK,我個POST有正評你就應該俾我上架啦,你唔LIKE我還唔LIKE我,我講野都應該有上熱門既權利

其實正負評影響度唔算好高,只係成條 formula 中一個factor
你見熱門都會出現有d多負評既 post

參考完你意見之後我地都改良左算式,有意見歡迎再提出

呢個咪係點解熱門D PO 咁撚ON9既問題囉

仲有點解blocm數會計埋落去
好多廢老廢中唔鐘意長毛
係咪可以禁佢言唔比佢上報

唔上熱門=禁佢言
goodest logic

而家先知原來有人上連登剩係睇熱門

舊登已經用lihk,不嬲都冇用熱門
係唔係剩係用開hkg+既先有
我都推知
支持樓主
我都覺得怪怪,熱門果d好無聊
以前hkg+熱門好好睇
果隻肥是原罪係咪連尼住分身黎
定係幫佢含過撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞