沈門師兄弟吹水區暨拜師區(十)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
阻力!!!
大師午間教路:24400有阻力
訊匯證券行政總裁沈振盈指,今日大市略作反彈,但反彈動力不大,在24,400點有阻力。建議目前勿輕舉妄動,短線要留意日股及日圓的走勢,特別是日圓走勢受季結因素影響,日圓可能轉強,有些套息交易會拆倉。

上馬

日元都關港股事咩? 資金流去避險? 師父話市場J「北水」冇邏輯,佢自己走去J日元,24400聽日上唔返去下星期都上返去
訊匯證券行政總裁沈振盈指,今日大市略作反彈,但反彈動力不大,在24,400點有阻力。建議目前勿輕舉妄動,短線要留意日股及日圓的走勢,特別是日圓走勢受季結因素影響,日圓可能轉強,有些套息交易會拆倉。

上馬

日元都關港股事咩? 資金流去避險? 師父話市場J「北水」冇邏輯,佢自己走去J日元,24400聽日上唔返去下星期都上返去

Nothing is true, everything can j
五行鳩估今日係反覆偏軟 又「中」
等睇今日24401收市
震牛,引熊,預料聽日挾爆QQ

上馬

Nothing is true, everything can j

今次我信大師,買重24400lc
唔好害我啊

有冇人知qq 做咩跌成咁
人黎!又有奸細混左入黎呀!!
唔好害我啊

即刻反手short先
唔好害我啊

即刻反手short先

講左幾多次唔好再回覆轟屍
震牛,引熊,預料聽日挾爆QQ

唔跌d 點震人走 再跌多d啦
唔好害我啊

又要等3:00後
大家繼續入,用行動嚟支持大師
已用行動支持
牛 700
但早左入
已用行動支持
牛 700
但早左入

信大師只會入早左,唔會入錯左
繼續繼續
上次軍師入黎留言夜期到開市跌300點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞