沈門師兄弟吹水區暨拜師區(十)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
呢兩日都十字星微升
下星期一定爆上

冇錯,下星期應該嚟料上返去

師兄今日又中

今日完全係師父貼中 「夠膽就加沽」乜都唔使睇,最衰師父近排call G太多影響燈力,唔係今日爆升㗎

夠膽就加沽
聽到呢句,今日已經準備好哂糧草
準備下星期大戰

沈家軍萬眾一心
下星期大䦕殺戒直上25000
期待qq帶領返升勢
期待qq帶領返升勢

仲有港交所
我真係要戒daytrade 擴大損失

師兄點解daytrade損失擴大

我都係daytrade友

師兄點解daytrade損失擴大

我都係daytrade友

如果stronghold既話已經返左家鄉

夠膽加沽
好彩師父係綠燈俠唔係綠帽俠

大師兄
啱啱返到屋企,攪咗百家樂灘路鳩估大市先,由06-03-2017"

升升升跌升
升升跌跌升
升升跌升升
(星期一) 估: 升

本來今日成交量仲少過噚日認真麻麻,正常估計會下試24003個缺口,但師父「夠膽就加沽」神喻今日冇料到,有理由相信星期一嚟料,沈門以師父神喻為最高指標,乜嘢技術分析都唔使理

上周收市係24309,今日係24358,微升幾十點,升多跌少,依然睇好後市

灘路方面跟返2個2本嚟開跌合路,不過係師父咁串柒柒嘅時間唔使睇,老閪搏多一日升

利申: 瀨嘢就屌師父熄燈

師傅谷埋谷埋啲燈力星期一要爆發啦
好在大注嘅係跌三百點前出咗,錢冇乜點賺到,唔使蝕,但仲有細注廿幾萬3隻,依家輸住7千,師父最好下星期回勇
【三點九沈大師】大師:淡倉要keep住

連選特首都J,你仲有乜野係唔可以J架大師

遲D恐怕連百佳減價、大家樂推出焗一哥豬扒飯,師父都可以話會影響香港恆指

跟住觀察家中菲傭匯錢回祖家情況
就能洞悉環球資金流向
啱啱返到屋企,攪咗百家樂灘路鳩估大市先,由06-03-2017"

升升升跌升
升升跌跌升
升升跌升升
(星期一) 估: 升

本來今日成交量仲少過噚日認真麻麻,正常估計會下試24003個缺口,但師父「夠膽就加沽」神喻今日冇料到,有理由相信星期一嚟料,沈門以師父神喻為最高指標,乜嘢技術分析都唔使理

上周收市係24309,今日係24358,微升幾十點,升多跌少,依然睇好後市

灘路方面跟返2個2本嚟開跌合路,不過係師父咁串柒柒嘅時間唔使睇,老閪搏多一日升

利申: 瀨嘢就屌師父熄燈

24000乃師父mpf防線
我地一定要力保師父成仁

遲D恐怕連百佳減價、大家樂推出焗一哥豬扒飯,師父都可以話會影響香港恆指

就能洞悉環球資金流向

廣義實戰論 𣊬間看地球

就能洞悉環球資金流向

師父有撚錢請菲傭咩

所以菲律賓經濟咪唔好!d G 賓賓咁貴!

就能洞悉環球資金流向

師父有撚錢請菲傭咩

師母有,贏唔少,睇住師父做反方向,第一手資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞