沈門師兄弟吹水區暨拜師區(十)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
聽日高開
入嚟裝注香先 \|/ 師父顯靈
師父 \l/
大C熄燈慶淋病
其實只要一眾師兄弟係個post到唔回覆同引用均輸講既野,佢就自動收皮

最斃有人唔理繼續覆條柒頭皮

藍師兄,前朝果陣佢有冇搞沈家軍架?

條撚屌都係好似2月個期先開始借師父之名行騙

條撚屌日日入嚟單機都咁撚開心
咩構造
本門多咗奸細,一睇就知轟屍幫假扮

總之

香港要贏,師父要燈

上香\|/
有冇師兄解釋下今日五行個反覆震盪點解,個個字都識加埋就唔明
師傅講野真係好on9高深
上定香先\|/

冇震蕩,直上或直下,師父講咗夠膽就加沽,燈死薯片佬,直上,升
月尾要出糧,大戶話殺晒24900啲熊仔找數
決戰前上注香先
月尾要出糧,大戶話殺晒24900啲熊仔找數

反覆回穩

冇震蕩,直上或直下,師父講咗夠膽就加沽,燈死薯片佬,直上,升

必須直上

反覆回穩

回咩呀,上星期升得咁少
qq 230

反覆回穩

回咩呀,上星期升得咁少

qq 230

話明沽QQ
qq 230

話明沽QQ

沈振盈:

大市將下行至23800點

資深股評人沈振盈則較為睇淡大市,他認為大市將會繼續下行至23800點,若跌破此水平,將會下看至23000點。他認為現在不是入市時機,內銀、內房、手遊股等不同板塊已經過了炒作期。至於剛公佈業績的騰訊(00700.HK),即使盈利有升幅,亦是市場預期之內,而且現在股價已被炒高,股價應該會繼續受壓。沈指出有待3月底至4月初再依情況入市較為合適。

http://www.winmoney.hk/magazine/%e3%80%90%e5%b0%81%e9%9d%a2%e6%95%85%e4%ba%8b%e3%80%91%e5%b0%88%e5%ae%b6%e6%84%8f%e8%a6%8b%ef%bc%88%e7%ac%ac117%e6%9c%9f%ef%bc%89/

qq 230

話明沽QQ

係絕對唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞