沈門師兄弟吹水區暨拜師區(十)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
你地唔好睇小五行鳩估,以為唔係升就係跌,吹乜Q轉向

但係我想提醒大家
升同跌都有分好多種

「低位回升」係對應「高開低收」
而唔係「低位回升」對應走勢偏軟

此戒指是宇宙中最強大的武器之一,相當具有危險性。
全球限量十幾隻,有最少兩隻係香港

此戒指是宇宙中最強大的武器之一,相當具有危險性。
全球限量十幾隻,有最少兩隻係香港

腦燒同師傅

但係我想提醒大家
升同跌都有分好多種

師兄跟左師父咁耐 有無見過師父唱好

但係我想提醒大家
升同跌都有分好多種

五行有

但係都係果句,五行只供參考

但係我想提醒大家
升同跌都有分好多種

牛市轉熊市佢會開始對後市樂觀,假設28000開始向下,佢會覺得入貨好時機,睇38000,941中移動121蚊追貨今日都仲未翻身
大師做緊直播,好靚仔呀佢真係

何止靚仔,仲好生鬼𠻹,偷睄咗一吓條女對波仔
https://www.facebook.com/money18/videos/10155149010376552/

good, 中移動解祝福
遲啲入中移動正股長線坐下
5G
https://www.facebook.com/money18/videos/10155149010376552/

good, 中移動解祝福
遲啲入中移動正股長線坐下
5G

聽日即時爆番3%上去

周一(丙午日):天干地支皆屬火,全火之局,走勢反覆,低位有反彈。(高位有下調)
周二(丁未日):天干屬火地支屬土,火生土之局,走勢偏軟。(走勢強勁)
周三(戊申日):天干屬土地支屬金,土生金之局,早段低開,反覆中有所彈。(早段高開,反覆中下調)
周四(己酉日):天干屬土地支屬金,土生金之局,反覆回穩。(反覆偏軟)
周五(庚戌日):天干屬金地支屬土,土生金之局,出現反彈。(出現下調)

真係中呀
熄咗燈

反彈係彈上定彈落 真係唔識解

等我解譯俾你同dreambear新入門既師弟聽

五行鳩估係唔存在燈唔燈既問題
五行鳩估只係巧合性鳩估,唔影響師傅功力

聖物>實戰=3.9>>>>五行

五行鳩估說明:
1.)只作階段性參考
2.)有晚間轉向可能
姐係例如
師傅話:走勢強勁(升);高開有回吐(先升後跌);低開回調(低位回升);出現反彈(跌);走勢偏軟(跌)
事實係:走勢偏軟(跌);低開有升幅(先跌後升);高開回調(高開低收);出現反彈(升);走勢強勁(升)
如果有晚間轉向:走勢偏軟(跌);低開有升幅(先跌後升);低開回調(低位回升);出現反彈(跌);走勢偏軟(跌)

長知識

實戰理論開始發展,
遲D門徒弟子會分別發展出:古典實戰理論、新實戰理論主義
師父

師父真係失禮死人。
屌。去澳門call g 啦

師父真係失禮死人。
屌。去澳門call g 啦

師父咁撚好火,原來未出火,唔怪之得啦。

師父仲鬼有錢過澳門call g 咩
依家我聽money 18條片,一陣出重點
呢兩日五行鳩估都準確
有理由相信聽日都會準

周一(丙午日):天干地支皆屬火,全火之局,走勢反覆,低位有反彈。(高位有下調)
周二(丁未日):天干屬火地支屬土,火生土之局,走勢偏軟。(走勢強勁)
周三(戊申日):天干屬土地支屬金,土生金之局,早段低開,反覆中有所彈。(早段高開,反覆中下調)
周四(己酉日):天干屬土地支屬金,土生金之局,反覆回穩。(反覆偏軟)
周五(庚戌日):天干屬金地支屬土,土生金之局,出現反彈。(出現下調)

真係中呀
熄咗燈

反彈係彈上定彈落 真係唔識解

等我解譯俾你同dreambear新入門既師弟聽

五行鳩估係唔存在燈唔燈既問題
五行鳩估只係巧合性鳩估,唔影響師傅功力

聖物>實戰=3.9>>>>五行

五行鳩估說明:
1.)只作階段性參考
2.)有晚間轉向可能
姐係例如
師傅話:走勢強勁(升);高開有回吐(先升後跌);低開回調(低位回升);出現反彈(跌);走勢偏軟(跌)
事實係:走勢偏軟(跌);低開有升幅(先跌後升);高開回調(高開低收);出現反彈(升);走勢強勁(升)
如果有晚間轉向:走勢偏軟(跌);低開有升幅(先跌後升);低開回調(低位回升);出現反彈(跌);走勢偏軟(跌)

好難參透 師兄居然解得到

簡單啲黎講,每個星期咁睇
師傅話:跌跌跌跌跌
現實就:升升升升升
如果星期一有轉向就會:跌跌跌跌跌
如果星期二有轉向就會:升跌跌跌跌
如果星期三有轉向就會:升升跌跌跌
如果星期四有轉向就會:升升升跌跌
如果星期五有轉向就會:升升升升跌

師父學問,高山仰止呀

咁師兄請問轉向係咩意思
中移動解祝福
中海油話佢業績越差越好,下次業績個數睇落會好,但唔會係依家買,等個市調整完先買
油價會45-54,最叻都係60

外圍因素係淡,如果期結前238,結算會235。

MSCI入摩得一半半

700 係期望高先會跌,睇218蚊先買,睇240但要試左低位先上

2018唔追,買落後股好過

388 絕對唔買,只值170/180

但係我想提醒大家
升同跌都有分好多種

牛市轉熊市佢會開始對後市樂觀,假設28000開始向下,佢會覺得入貨好時機,睇38000,941中移動121蚊追貨今日都仲未翻身

又假設佢一路觀望到38000
跟住38000跌落30000
佢就大喊趁低吸納長線可入貨
但點知直插15000
中移動解祝福
中海油話佢業績越差越好,下次業績個數睇落會好,但唔會係依家買,等個市調整完先買

MSCI入摩得一半半

700 係期望高先會跌,睇218蚊先買,睇240但要試左低位先上

388主力買,唔使諗,穩陣,師父咁肯定
中移動解祝福

MSCI入摩得一半半

388主力買,唔使諗,穩陣,師父咁肯定

388 gogogo
中移動解祝福

MSCI入摩得一半半

388 絕對唔買
,只值170/180

主力沽後又再加絕對唔買
重中之重嘅祝福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞