沈門師兄弟吹水區暨拜師區(十)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
谷左2日, 下星期實爆邊
震埋今日先都好正常,牛仔要放過星期六日,唔係個個有咁既膽量,in師傅we trust,strong hold

冇錯,應該奮身用行動嚟支持大師,下星期一定升
周五(庚戌日):天干屬金地支屬土,土生金之局,出現反彈。(出現回調)
周五(庚戌日):天干屬金地支屬土,土生金之局,出現反彈。(出現回調)

大師神喻
好靜

睇黎大師兄同二師兄佢地真係去左帶師傅嚐北水

唔好意思
頭先瞓著左
好靜

睇黎大師兄同二師兄佢地真係去左帶師傅嚐北水

唔好意思
頭先瞓著左

第一次見朝早個post 碌半版先搵到
個市好似無乜力
我當年開第一個post 都無咁靜,師父你爭氣啦。
個個悶到訓著晒,師父你就掛住摸波仔,唉

師父沉迷女色
大師午間教路:24200點不容有失

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,港股早上缺乏方向,個市似乎「唔知等乜」;大師認為,外圍美股走勢轉差,始終「特朗普效應」作用經已發揮,小心美股將急插多一口。

他認為,若美股有隱憂,對港股有壓力,恒指24,200點不容有失。

師父沉迷女色

師父踩太盡 會唔會蝕左啲燈力?
個市要玩幾耐先升,我啲牛仔發霉啦

師父沉迷女色

叫咗你班友唔好帶師父call G又唔聽,仲要起雙飛

師父沉迷女色

掌返師父幾咀
好悶
大師午間教路:24200點不容有失

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,港股早上缺乏方向,個市似乎「唔知等乜」;大師認為,外圍美股走勢轉差,始終「特朗普效應」作用經已發揮,小心美股將急插多一口。

他認為,若美股有隱憂,對港股有壓力,恒指24,200點不容有失。

個市似乎等緊師傅加沽

師父沉迷女色

掌返師父幾咀

師父圓夕?!
技術性調整黎既姐

冇錯,真心唔可能跌,大時代

師父沉迷女色

掌返師父幾咀

師父圓夕?!

技術性調整黎既姐

冇錯,真心唔可能跌,大時代

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞