沈門師兄弟吹水區暨拜師區(十)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike

師兄們覺得佢講得岩唔岩

退group啦,都唔知咩人黎,九唔搭八,真係高手邊會同你講咁多丫,只有我地沈門高手如雲,你唔會想我地講太多自己睇法架!全部都係圍繞師傅,世上所有錯都係師傅既錯,入晒佢數就啱架喇!

都係個句
師父訓低,沈家軍企起身;師父企起身,沈家軍訓低。但師父有幾可企起身
果個係秒聞d討論黎
信大師無窮人
二師兄個大師實戰倉
師傅話升就跌,師傅話跌就升
所有乜Q數據分析都係馬後炮

我地沈門留意成交量只係搵靚位出入
用過去既數字推測未來係不智既行為

\|/

各位要明白夠膽就加沽呢句嘢係幾咁霸氣,做淡友冇加碼師父笑你冇膽匪類,做好友師父直情笑緊你「買棺材唔知訂」,作為門人,我深信師父將會使出真功夫,連自己都食唔到納米熊!
試試加密先
早上裝香 \|/

啲牛會餓死

啲牛會餓死

唔可能跌,因為港女痴線㗎嘛,道指升佢都可以跌翻轉頭 引熊嘅者,星期一繼續買牛

啲牛會餓死

唔可能跌,因為港女痴線㗎嘛,道指升佢都可以跌翻轉頭 引熊嘅者,星期一繼續買牛

道指升緊50,夜期又升30,睇黎期結前推上250,實食沒痴牙

DJI 即刻變 -50
道指升緊50,夜期又升30,睇黎期結前推上250,實食沒痴牙

DJI 即刻變 -50

各位要明白夠膽就加沽呢句嘢係幾咁霸氣,做淡友冇加碼師父笑你冇膽匪類,做好友師父直情笑緊你「買棺材唔知訂」,作為門人,我深信師父將會使出真功夫,連自己都食唔到納米熊!

夠膽就加沽
有2個解讀
一, 夠膽的人可以去馬加沽
二,你試下加沽,你加沽我就懲罰你

大師已經得到古時君皇的講話技巧
要奴才們自己揣摩猜度

師父高呀!!

夠膽就加沽
有2個解讀

要奴才們自己揣摩猜度

師父高呀!!

但我地仲未揣摩到
佢第一注係幾撚時落?
難道這就是以無為有?

夠膽就加沽
有2個解讀

要奴才們自己揣摩猜度

師父高呀!!

但我地仲未揣摩到
佢第一注係幾撚時落?
難道這就是以無為有?

心中有沽便是沽!

夠膽就加沽
有2個解讀

要奴才們自己揣摩猜度

師父高呀!!

但我地仲未揣摩到
佢第一注係幾撚時落?
難道這就是以無為有?

心中有沽便是沽!

醫學上稱為神經錯亂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞