沈門師兄弟吹水區暨拜師區(十)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
【三點九沈大師】大師:淡倉要keep住

連選特首都J,你仲有乜野係唔可以J架大師

遲D恐怕連百佳減價、大家樂推出焗一哥豬扒飯,師父都可以話會影響香港恆指

跟住觀察家中菲傭匯錢回祖家情況
就能洞悉環球資金流向

師父有撚錢請菲傭咩

師母有,贏唔少,睇住師父做反方向,第一手資料

師母話未試個有男會唔識停

遲D恐怕連百佳減價、大家樂推出焗一哥豬扒飯,師父都可以話會影響香港恆指

就能洞悉環球資金流向

師父有撚錢請菲傭咩

以師父燈既程度,師母d 樓應該一開十左,隨時做左放租王。

就能洞悉環球資金流向

師父有撚錢請菲傭咩

師母話未試個有男會唔識停

所以師父要call G 先夠皮

就能洞悉環球資金流向

師父有撚錢請菲傭咩

以師父燈既程度,師母d 樓應該一開十左,隨時做左放租王。

師母係第一個「參透實戰理論」嘅人,當然佢唔會同師父講靠佢支燈,師父好撚要face㗎
好在大注嘅係跌三百點前出咗,錢冇乜點賺到,唔使蝕,但仲有細注廿幾萬3隻,依家輸住7千,師父最好下星期回勇

大家有幾多牛熊一齊過星期六日?我有幾皮牛等師傅餵包佢地
好在大注嘅係跌三百點前出咗,錢冇乜點賺到,唔使蝕,但仲有細注廿幾萬3隻,依家輸住7千,師父最好下星期回勇

Long左一張細期

Long左一張細期

long左張大期

Long左一張細期

long左張大期

咪撚再理條仆街

Long左一張細期

重貨牛都差唔多40摃捍

Long左一張細期

我就得一招架啫
牛!
其實應該幾時轉四月期指倉?
人生第一次過期結
大C話林鄭當選會即跌 薯片當選會挾升 有乜玄機
人生第一次過期結

啱價就可以轉 最遲尾2交易日(好似係午市前,試過一開始on99以為夜市有得轉但係轉唔到) 3月=30號
https://www.hkex.com.hk/chi/prod/drprod/hkifo/tradcalend_2_c.htm

btw點解師父廣義實戰論咁撚勁
去澳門callg 睇屋企個賓菲匯錢 睇日本av都睇到環球資金流
人生第一次過期結

啱價就可以轉 最遲尾2交易日(好似係午市前,試過一開始on99以為夜市有得轉但係轉唔到) 3月=30號
https://www.hkex.com.hk/chi/prod/drprod/hkifo/tradcalend_2_c.htm

btw點解師父廣義實戰論咁撚勁
去澳門callg 睇屋企個賓菲匯錢 睇日本av都睇到環球資金流
唔該軍師同師兄
人生第一次過期結

我自己會睇返市況,揾日橫行/升市先轉倉,可能月中就轉定,daytrade既技巧都用得著,不過唔係要黎賺錢,係想平水轉倉。重申:唔好再炒即日喇師弟,贏粒糖輸間廠,沉悶咁贏好過刺激咁輸,貪果幾十點做咩,要貪就貪幾千點,千幾蚊不如勤力d做野賺返黎啦!
人生第一次過期結

我自己會睇返市況,揾日橫行/升市先轉倉,可能月中就轉定,daytrade既技巧都用得著,不過唔係要黎賺錢,係想平水轉倉。重申:唔好再炒即日喇師弟,贏粒糖輸間廠,沉悶咁贏好過刺激咁輸,貪果幾十點做咩,要貪就貪幾千點,千幾蚊不如勤力d做野賺返黎啦!

知錯啦
人生第一次過期結

知錯啦

初頭我都心諗細期1日50點,1個月都1萬蚊,但次次明明睇岩,就係俾人fing甩要蝕,而且新手個時俾佢每秒可以幾十點上落嚇親,要經歷過唔少風浪先會頂到個種心理壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞