沈門師兄弟吹水區暨拜師區(十)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
好!
現在沈門數學堂
(夠膽就加沽)出現在3月23日
當日恆指最高24466
所以大方D當佢24466是第二泩

現在計第一注時間
師父早前24200叫淡倉要撤退
段估無咁On9升多幾十點之後再開淡倉
但又無理由24400咁近開第一注
所以估計佢在24300係第一注

平均成本24300+24466除2=24383
恆指上日收市24358
=師父現現贏25點

師傅終於開齋,不過過兩日升返又食屎

師父一陣又食隻質子熊
好!
現在沈門數學堂
當日恆指最高24466

現在計第一注時間

恆指上日收市24358
=師父現現贏25點

師父一陣又食隻質子熊

好!
現在沈門數學堂
當日恆指最高24466

現在計第一注時間

恆指上日收市24358
=師父現現贏25點

師父一陣又食隻質子熊

嘩屌 大拿拿兩張廿五點 師傅今舖應該止賺咗了
師父:『今舖仲唔fatfat?
好!
現在沈門數學堂
當日恆指最高24466

現在計第一注時間

恆指上日收市24358
=師父現現贏25點

師父一陣又食隻質子熊

dllm 笑撚左
好!
現在沈門數學堂
當日恆指最高24466

現在計第一注時間

恆指上日收市24358
=師父現現贏25點

師父一陣又食隻質子熊

dllm 笑撚左

係熊,定期

師父一陣又食隻質子熊

dllm 笑撚左

係熊,定期

師父贏廿五點
屌,澳門賭廿一點咩

可能係師父呢排無得去澳門玩廿一點,玩住廿五點先。
好!
現在沈門數學堂
當日恆指最高24466

現在計第一注時間

恆指上日收市24358
=師父現現贏25點

師父一陣又食隻質子熊

dllm 笑撚左

係熊,定期

師父一陣又食隻質子熊

dllm 笑撚左

係熊,定期

師父咩事

師父一陣又食隻質子熊

dllm 笑撚左

係熊,定期

師父咩事

使出左鬼影迷蹤步,見唔到個真身
唔通又係轉身既前奏

等睇橫行四日比軍師輸晒42000
星期一師父有野寫:
朗豪坊扶手電梯發生意外,恆指展開大跌浪

廣義實戰理論既極緻
星期一師父有野寫:

廣義實戰理論既極緻

Everything can J
星期一師父有野寫:

廣義實戰理論既極緻

彷彿師父在Money1x的訪問語氣:

“拿,扶手電梯呢,五行就屬金。條扶手電梯跌到好似打保零球咁,人踩人。
(停頓一下,偷偷女記者對波仔)
(再望望鏡頭)
好快,四月又有一個節氣喇,係清明,五行又係屬金喎,所以扶手電梯壞,跌到d人一仆一碌,就係預兆,預兆d咩呢?就係四月恆指會喪跌,令到d老散跌到頭破血流....”

好撚似
星期一師父有野寫:

廣義實戰理論既極緻

彷彿師父在Money1x的訪問語氣:

“拿,扶手電梯呢,五行就屬金。條扶手電梯跌到好似打保零球咁,人踩人。
(停頓一下,偷偷女記者對波仔)
(再望望鏡頭)
好快,四月又有一個節氣喇,係清明,五行又係屬金喎,所以扶手電梯壞,跌到d人一仆一碌,就係預兆,預兆d咩呢?就係四月恆指會喪跌,令到d老散跌到頭破血流....”

好撚似

日日睇師父午間教路同聽三點九,
徒兒梗知師父語氣啦

沈振盈:

大市將下行至23800點

資深股評人沈振盈則較為睇淡大市,他認為大市將會繼續下行至23800點,若跌破此水平,將會下看至23000點。他認為現在不是入市時機,內銀、內房、手遊股等不同板塊已經過了炒作期。至於剛公佈業績的騰訊(00700.HK),即使盈利有升幅,亦是市場預期之內,而且現在股價已被炒高,股價應該會繼續受壓。沈指出有待3月底至4月初再依情況入市較為合適。

http://www.winmoney.hk/magazine/%e3%80%90%e5%b0%81%e9%9d%a2%e6%95%85%e4%ba%8b%e3%80%91%e5%b0%88%e5%ae%b6%e6%84%8f%e8%a6%8b%ef%bc%88%e7%ac%ac117%e6%9c%9f%ef%bc%89/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞