沈門師兄弟吹水區暨拜師區(十)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
各位要明白夠膽就加沽呢句嘢係幾咁霸氣,做淡友冇加碼師父笑你冇膽匪類,做好友師父直情笑緊你「買棺材唔知訂」,作為門人,我深信師父將會使出真功夫,連自己都食唔到納米熊!

夠膽就加沽
有2個解讀
一, 夠膽的人可以去馬加沽
二,你試下加沽,你加沽我就懲罰你

大師已經得到古時君皇的講話技巧
要奴才們自己揣摩猜度

師父高呀!!

但我地仲未揣摩到
佢第一注係幾撚時落?
難道這就是以無為有?

心中有沽便是沽!

醫學上稱為神經錯亂

點會,師父有朵叫中環獨沽求敗!點會無得沽!

夠膽就加沽
有2個解讀
一, 夠膽的人可以去馬加沽
二,你試下加沽,你加沽我就懲罰你

大師已經得到古時君皇的講話技巧
要奴才們自己揣摩猜度

師父高呀!!

但我地仲未揣摩到
佢第一注係幾撚時落?
難道這就是以無為有?

心中有沽便是沽!

醫學上稱為神經錯亂

點會,師父有朵叫中環獨沽求敗!點會無得沽!

師父在中環個花朵,唔係叫 “幻彩詠香江音樂燈火大匯演” 咩?

保守估計師父最少有百幾個朵
都唔知你地驚咩
道指跌59,adr同ig都升,證明港股強到
下星期隨時248

你沽定揸架
都唔知你地驚咩
下星期隨時248

你沽定揸架

我好想知
點解仲有師兄信個膠人,佢下下都推左走右
點解仲有師兄信個膠人,佢下下都推左走右

冇啦左右都推,推上走下
都唔知你地驚咩
下星期隨時248

你沽定揸架

我好想知

總之升又好跌又好,我都有錢賺啦

點做到
轟屍都信,你班友傻的嗎?
師父唔轉身,我地就賺
好!
現在沈門數學堂
(夠膽就加沽)出現在3月23日
當日恆指最高24466
所以大方D當佢24466是第二泩

現在計第一注時間
師父早前24200叫淡倉要撤退
段估無咁On9升多幾十點之後再開淡倉
但又無理由24400咁近開第一注
所以估計佢在24300係第一注

平均成本24300+24466除2=24383
恆指上日收市24358
=師父現現贏25點

條撚屌枱底又收埋幾張put
樓上唔好認親認戚喎

條撚屌枱底又收埋幾張put

櫃桶底仲有幾張long
好!
現在沈門數學堂
當日恆指最高24466

現在計第一注時間

恆指上日收市24358
=師父現現贏25點

大師兄技術分析師父
好!
現在沈門數學堂
當日恆指最高24466

現在計第一注時間

恆指上日收市24358
=師父現現贏25點

師傅終於開齋,不過過兩日升返又食屎
師父唔轉身,我地就賺

沒錯升上250

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞