Samsung Galaxy 集中討論區 (63)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
換左個hoda case 部note10 好揸左好多
大家係邊度買case 想搵啲卡通點既case
原來samsung pay 收埋有個scan qr code功能, 仲要有中文UI
有冇人知冇咩用?

大部分an機嘅面部解鎖係2D
所以通常我哋都唔會用
太過唔安全
iphone多人用係因為冇得揀
再加上確實係安全好多(因為3D)
s10換唔換note10/10+好?
同埋trade in邊到抵?冇花冇爛應該仲有保養
我老婆個部無事,但佢用淘寶apps hand左2次
note 9
蘋果, pad 我都有彈
pad 好似關chrome事,停用之後無再彈
唔好出note10,要換就note10+,用過6.8寸mon先知乜係正

重量可以接受,但長時間攞起部機會有d酸隻手

呢個自己衡量
又冇,update前同後都冇野
睇你有冇用 S Pen 嘅需求
用note8果陣,都好少用到枝s pen
但有就幾方便mark野
但可有可無
點解上連登load唔到imjur啲圖
好正update完個畫質,完勝上次update

我買三星機主要原因為個靚mon
呢個係點撳出嚟
Citibank app可以用返指紋喇
一向冇停用過
你地NOTE10用咩MON貼?
買左張中間有個圓圈 CLS
依家買note 9 做後備/返工機好唔好?
主要想大電同唔太打機
仲用緊原本嗰張,雖然有少少花,不過貪佢又滑又唔吸指紋
不如貴少少s10+,放都值啲
可有可無咪繼續用 S10
Note 10 冇 2K 冇 3.5mm note 10+ 又重
就係唔想太貴,依家用緊Htc u ultra 做副機光速無電
Btw, 我見三星官網note 9 送600八達通,圍返$4000左右抵唔抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞