Samsung Galaxy 集中討論區 (63)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
係 跟嗰個 logo
唔放心嘅話 上佢嗰網查 IMEI 就睇到係咪行貨
專門運動嘅錶同 smartwatch 根本就冇得比
我想問你點打開呢個
要hold住home鍵? 但要hold幾耐
我用全螢幕手勢 由中間底部向上撥再hold實一秒
想問要有廣東話嘅話 係要系統入邊較語言 定係google入面較語言 因為我用英文介面
有冇講到幾時有得更新
thx
我之前仲以為要大力撳實
英國機 佢£250放咗比我 不過有啲花
同埋唔知點解冇原廠mon貼
有價錢未 聽日都賣
@i冰宇宙
Galaxy Labs已發布,是三星開發的一套和類似Good Lock的系統優化工具。
Good Lock是系統美化工具箱
Galaxy Labs是系統優化工具箱。
這裏邊目前有四個組件:
電池衛士 Battery Guardian 自動優化、睡眠應用程序
電池跟蹤器 Battery Tracker 跟蹤app耗電量和時間
文件衛士 File Guardian 可以恢覆手機已刪除的文件
應用助推器 App Booster 提升App性能達15%

有性趣試玩可以去
https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-labs-suite-of-apps-let-you-optimize-your-phone/
我買水貨咋 啲色齊啲
英文嘅話要用english(Hong Kong)
我冇開呀
我諗係detect到hdr片就會自動開
岩岩試左 碌10都係咁 睇黎無得SET
到底三星幾時先肯出部大mon,大電,平面mon,影相勁嘅旗艦機呀呀呀!!!!!!!!!!
有冇人覺得S10+電用得快左?
用開blokada
open source
唔root有咩方法可以將emoji轉ios樣emoji?
你哋開唔開影片自動增強?
唔開 睇av太光
我一樣NOTE10+ 冇開影片自動增強,但一播HDR影片佢就自動勁光
點知佢開咗hdr, youtube搵條片試唔試到?
youtube搵條HDR/HDR10片就試到
轉iphone
好似同原本嘅裝置維護冇咩分別
btw 恢復delete咗嘅文件嘅功能
我記得one ui 2都會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞