Samsung Galaxy 集中討論區 (63)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
仲貼乜鬼我都係買個防爆殼算數,個指紋都正啲
有原裝Mon 貼都唔影響指紋喎

btw s7 我都係裸機,到trade 時比人話有少少花扣幾百咁我寧願貼多張,反正原裝滑同唔影響指紋不過唔知三星centre 嗰張質地係咪同原裝一樣
原裝貼幾個月就花,就算$10張但兩三個月就要貼過一張我都嫌煩,更何況要成舊水而且仲要唔係原裝帖嘅質素
一係就幾百蚊whitedome玻璃貼但睇佢個程序仲複雜過做手術,唔小心啲膠水入咗喇叭或ports就即時game over
所以諗過都係半裸機算數
上部s7 我都係同你一樣做法
APP得Spotify 但控制上下首歌個d 唔洗有APP做到 我用KKBOX
應該係 暫時冇試過唔得
好似冇always on display?定係我搵唔到點SET
我等切唔GWA2 買咗GW
但我諗GWA 同GW 應該一樣
1. 隻錶個widget 理論上係得, 我用其他music player 都可以用隻錶控到
2. 係
3. 唔會, 得叉電個logo 會著住
指紋更新了
隻錶到去設定>錶面>手錶總是開啟
岩岩update左
S10?
岩岩s10 收到指紋更新
同你一樣上少少網都熱
s10已更新
算係咁啦咁快手
以為有大更新 點知咁細
thz 巴打
可以放心買了
東亞由頭到尾都無cut指紋登入
睇黎佢地內部專業技術人員一早分析到今次bug其實唔嚴重
更新左之後解鎖會唔會慢左?
同之前update 分別不大
個update佢係直情寫明係指紋定係點
有冇巴打測試到佢係改善咗
唔會被其他物件/冇錄嘅手指解到
不過好似呢度啲巴打都冇呢個問題
屌你老味笑撚死我
應該係hardware問題, software應該分唔到係mon套定真指紋
1. Apple Music 咗唔知。但Samsung Music 同 Moov 都得
2. 應該唔係
3. 唔會
想問點Update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞