Samsung Galaxy 集中討論區 (63)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
寧願佢整細d
curve邊無貼算
衣加一唔小心就成塊貼翹起左痴晒塵
要用膠紙痴返d塵出黎
巴打 愛死你
BTW 佢似係皮帶?
我想買係用黎跑步
如果係皮帶就好
本來諗住要另外買
而家又平咗又唔使另外買
note10 換走原裝個裝貼 貼左磨砂貼 個指紋認得仲好過原裝 真係一襟就開
active2 smartone 好似仲未做優惠
佢要priority plus會員先有85折
折完都係貴過人哋
垃撚圾

佢個priority plus應該要家庭plan先去到
因為華為食左屎者
你試下係其無reg既都開到先啦
我另外隻手指公解唔到
即係安全?
一開始係用原裝貼登記指紋點會有事
係eBay/不知名貼先會
即係我再洗晒d 指紋再向而家返磨砂貼登記先會人人都unlock 到?
咁好彩無洗到
未必
人人都unlock到有兩個前題
1. 洗走哂之前任何既指紋
2.再用左張有pattern而且可以誤導個sensor以為係指紋既貼, 再用佢黎reg
你而家unlock到咪即係部機認到既唔係張貼既pattern而係你本人既指紋 所以可能你張貼根本無pattern或者pattern不足以誤導你部機個sensor
有無巴絲係note10plus 用緊玻璃貼係正既可以推薦下?定係只得Whitestone正?
感謝 咁無咩都係唔好搞佢 我頭先搵屋企人佢都係解唔到
不過換呢張磨砂之前我遇左指紋廢左
諗住用樣/畫圖算
所以佢unlock 到仲快左我有d 驚喜
光圈切換
你望實個鏡頭就明
銀行app幾時可以用返指紋登入
想問下各位巴打 小弟想出s10+ 大鋪見人仔最平 但都57xx 但見細鋪行貨再平成千 想問各位如果出機有冇好地方介紹
唔覺 支筆我無用過,個mon真係好靚
傾電話都清,電算襟

利申:iPhone XS max用家 雙修
宜家係咪已經冇adhell替代品?
用Private DNS個方法係block到ads
但係出街連唔到wifi
有幾樣野想問

1. WhatsApp 通知只係閃一次。 用edge lighting 只係相機位閃幾次就停,冇得set 長閃?

2. 充電通知唔可以熄 AOS ?

3. 解完鎖可以set 唔洗再滑動先開screen? 想直接秒開
指紋解鎖不嬲唔使滑動就開到
巴打你係咪唔係用指紋
face id
喺面部識別嘅設定有得校
不過都係個句
佢係2D嚟
安全性唔高㗎
知唔知如果用lte ,如果電話收到whatsapp 或telegram 訊息,在lte 網絡下收唔收到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞