Samsung Galaxy 集中討論區 (63)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
插住耳機試吓開唔開到
galaxy watch
知唔知active 2有冇進步?
本來想等watch 2但係冇咁好耐性
堅正個mon
但係唔知點解睇HDR佢會自動校到勁光
仲要冇得校暗
利申 s9
部部機都係咁,本身HDR效果就係要夠光先做到
HDR係手機上既通病,我自己就麻麻,就咁睇2440既片已好正

但部sony 4K電視睇HDR就好正,想點較都得

不過note10+個mon學樓上bro咁講,本身已靚到爆,睇片就係
所以手機睇youtube片,我會盡量避開d HDR片,要睇就用smart TV 睇,不過老實唔多,好少片會只有 HDR格式

例如你睇bob 叔9up,佢瑞士條片航拍已靚到喊,唔駛攪咁多野,只不過係1080p
GW 個gps 好似係跟電話
除非你用LTE版
心跳就可能你隻錶帶得太鬆
事關我自己好準
咁又唔知,已經放棄左
電又唔襟用,做運動2-3日已經要叉
我就係lte
錶帶已經較到最緊,一做運動隻手出汗就已經感應唔到,最後記錄出黎個心跳都唔知點計出黎
我想請教下細鋪買行貨機係咪都冇保養?
市面上大部份都係兩日就要叉
apple watch都係啦
屎為就話續航好
active 2用家覺得冇特別問題
watch face 可以睇到即時心率變化
試過拎女朋友隻apple watch戴右手
同時比較心率 都係相差2-3bpm
十年啦
終於肯整返好d animation
我想問放歌問題? 我另外有放ringtone
可唔可vo令佢samsung music 唔要d ringtone?
而家要揀floder 播有d 煩
我隻suunto一日先用10%
有行貨貼紙就可以
搵 Suunto 比好唔公平

利申:Suunto 長期用家
但係條片其實都冇show啲乜吸引嘅嘢
俾人感覺似少修少補噉
最吸引係lockscreen notification會跟埋dark mode轉色
明明beta改咗好多嘢㗎喎
係咪即係有「勤達」或「SYNERGY」是但一個貼紙
禁多位巴打
S10 有冇用到指紋又唔洗去到400蚊價位嘅玻璃mon貼?
200蚊左右有冇?
del ring in playlist
關左影片增強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞