Samsung Galaxy 集中討論區 (63)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
出面換仲貴,又無防水
喇喇臨backup data 就上去交會費啦
如果有貨應該2個鐘內搞掂
想淘A60 6+64落黎刷ROM
好抵屌,圍番都係千5港紙
之前都問過,有無手足上Samsung換過note10+張貼,手感如何?
9蚊貼到底點痴
fail咗三張了 好多泡屌
放s10 128gb 留tg
盡量推走大泡,細泡過兩日會自然消失
預會用唔到香港samsung獨有服務
二千幾咁貴 s10都係千七
唔該下次習總要開post加返之前個d真係實用既資訊thx

-

Samsung手機既可以簡單地將手機畫面拍成gif
方便大家將消息傳開

第1個capture (附圖片提取文字功能)
第3個拍gif

10月28日黑警零晨12點疑打死人

1.

2.

3.

4.
有冇方法唔root disable bixby果d service
Package Disabler Pro封左後

CCSWE App Manager Pro(SAMSUNG)目前版本是v3.2.2

利申:之前未封個陣用Package Disabler Pro封左bixby
呢家都仲封緊,係個Package Disabler Pro
開唔到
部 s8+爆左之後 都無換 買部Iphone 11 用住先 之後睇下換唔換返audios
ADB 啦
咦 我想問幾時封左架?
我都係 轉iPhone 穩定好多 又唔洗360
用緊S8
更新左用到Google assistant
無啟動到...
因為慣左長按home button 就可以Google search

但係就有問題...唔知你地有無
當search 完個result, 禁入其中一個page
睇睇下想switch apps
就switch 唔返個search result 同page
好似自動消失左咁
有冇人用緊隻fit
佢下面綠燈狂閃check心跳?
隻手好似好唔自作
測心跳個原理就係將綠燈穿透皮膚
再去計算血管折射返嚟嘅光線
係唔係基本上唔會對身體有影響
有無試過閂咗mon有whatsapp入嚟,最頂嗰條notification彈出嚟嗰時,有時會慢慢出,有時只係閃一嘢,快到咩都睇唔到
屌 之前上嚟問下野就個個笑鳩我

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞