Samsung Galaxy 集中討論區 (63)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
電量比起其他耳機應該唔太好,不過我覺得夠用
音質以呢個價錢嚟講超值
睇片大聲到仆街 要較細聲
擺明你錯方法
撕左1之後貼落個mon度,用黎痴走啲塵
之後慢慢撕開2,再用卡推張貼
最緊要唔好用力推,慢慢順住推
再撕開3重覆以上
咁樣最多得中間條痕
過2日消失
剛試完,真係大聲好多唔該哂

反口,部機唔係接近完美,係完美
啲近邊位大泡盡推啦,可以觀察幾日先, 唔好咁快搣住

比神機s8+仲要完美
依家係焗用冇得揀
我win唔鐘意8都可以落返7用
都唔知幾時先fix好
部機買返黎set繁體中文竟然個系統自己會出簡體字
我真係眼都凸撚埋
仲有個files app多bug到仆街
聽人吹奏左咁多年iOS 幾正幾正
買返黎試完先知仲多bug過android
不過始終iPad 係好過android tablet
disable chrome 好似就得
Bug呢d野冇一部機會完美
但ios已經係比較好
同埋係可降低返版本
今次大升嚴重過以往好多,我唔記得叫老婆唔好升住,點知佢唔知頭唔知路升ios13途中出哂事,仲要停係個位不停講支那話不停reboot, 嬲撚到我老婆話以後唔用iphone, 最慘係我周圍問人點reset, 真係害人不淺
水凝貼?

呢d氣泡咁細兩三日就會消失,只要唔係塵就得

不過都係買返鋼化貼啦,水凝貼無防油塗層,用幾日手感就好差
可惜鋼化過唔到指紋?
唔會
個錶主題好靚,邊度有得down?
buds fever$700收咗對全新嘅,除咗通話差,其他嘢無挑剔,性價比高
通話差卻步左,想搵隻講到電話嘅ture wireless都咁難
jabra 65t 應該係除咗牙刷頭形狀(e.g. airpods) 嘅true wireless之外
通話數一數二㗎啦
可以去試下
jabra已經出咗75t, 不過香港未有, 怕後悔可以等等先
旺角邊度有S10+玻璃貼又平又好用可以痴?
其實我自己都心思思買65t定buds好
65t 令我卻步嘅係實在太大嚿唔太舒服
相比之下buds實在舒服太多
但係buds啲音質同埋通話都好似渣過65t
雖然個app可能都可以調下啲音質

跟住就見到話會出75t
好似係細嚿啲應該會舒服啲
搞到我而家2隻都唔敢買住

可能到75t出嗰時
buds 又出咗第二代
又唔使買住
你地會唔會用spotify 聽聽下歌突然唔播 著返mon即刻播返
s10 最update
梗係會
True wireless 嚟講六粒鐘電算中上啦
AirPods 都係五粒鐘咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞