Samsung Galaxy 集中討論區 (63)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
造工相當理想,但我都想韓國造……

不過手機都係砌出黎,d件唔靚邊度做都冇用
我個fd識人,所以俾到呢個價我。不過就應該無咗啲贈品。
gcam 7.0邊個版本喺S10係用到
揾到幾個版本話support android 9.0
但係一入去就得video係用到
相機就狂黑mon
Btw Smartone個code仲有無效?好似都做到呢個價?
但Smartone網店係咪無得trade in
s8+都有update
好似做到上個月尾就完

無得trade in 不過如果用得靚仔出街放好過,你去百記問收幾多
拎呢個價同收機佬磨下
如果靚仔
但好神奇 note10 +個d 原裝case 我有兩個都係韓國做
唔怪之得淘寶唔會搵到
我電同charger都唔熱喎
搭單問連登app有冇得set長期打直
巴打係咪考aco 果個
btw cap 圖係咪一定要用掃mon ,一種方法?
唔係....... 做咩咁問
用 one hand operation
Power + Volume down
Download the config files for the saved settings.
有冇down埋config files先
https://www.xda-developers.com/take-better-pictures-on-the-samsung-galaxy-s10-with-a-google-camera-port/
兩個down曬
有冇巴打知道NOTE10點拎youtube music 4個月free trail?
notification 有個擷取螢幕
求其開一條youtube片
Click download
會彈個4 months free嘅掣出嚟
三星早前於9月宣布摺機Galaxy Fold在南韓上架。香港粉絲等了又等。今日三星終於公布香港的發售詳情。手機配有黑色及太空銀兩種選擇,建議零售價為15,998港元,跟機會附上 Galaxy Buds 無線耳機、Aramid Fiber 碳纖製造的纖薄背蓋,以及其他基本配件。另配有 Galaxy Fold 小牛皮保護套,定價888港元,目前只有黑色一款。 新機用家亦配有全新Care Plus 1年手機保養,包括一次免費更換主屏幕優惠,而前屏幕則不包括在內。
新機公開發售日期為11月22日。然而,11月10日起,Galaxy Fold將率先在「連卡佛」旗下全線位於國際金融中心商場、太古廣場、時代廣場和廣東道的分店,優先獨家預覽及限量預售。不過香港屬4G LTE版本,並非5G版。
呢部真係身份象徵
iphone 仲有保值呢個概念 代表唔到d 人 唔care 錢
買an 機係人都知二手一定低價 照買都真係豪
買得呢部應該都只係想試最新最新嘅嘢
咩二手價/實驗機都唔會理
用 4 個月可以cut?
有冇app可以測到舊電實際仲有幾多percent
用緊s10+覺得舊電冇咁耐用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞