Samsung Galaxy 集中討論區 (63)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
係咪 disable 咗 background activities
kkbox播播下停左,自動轉歌
應該咁講 我kill晒all app只開spotify 就唔會播播下停
S10
300蚊買左隻GALAXY FIT用
部機開左藍芽D電就倒水咁去,係咪無計?
gwa2 裝左spotify 點解刪極都刪唔到 重置都會係返到 係唔係內置左 明明開頭想試下裝黎用手錶控耳機聽歌 原來唔得係分開
但佢個充電盒舊電比其他細好多
Ching正常係咁㗎喎

要貼返張1落去推啲泡唔係推唔郁
不過真係好痴手
本身iphone Xs max想轉會
想問下大家轉note10+好定等galaxy flod好
note 10+啦
flod 哩D試驗機第一代買唔過
想問師兄 S10+ 要唔要用MON貼?
因為本身粗用手機, 成日反轉部機, 又放入褲袋, 好易整花個MON

依家因為安全問題, 唔知係換張新MON貼定裸機好
想問師兄 S10+ 要唔要用MON貼?
因為本身粗用手機, 成日反轉部機放台面, 又放入褲袋, 好易整花個MON

依家因為安全問題, 唔知係換張新MON貼定裸機好
而家update咗就應該解決咗個問題嘅
同埋唔好用啲奇怪mon貼/矽膠套就ok㗎啦
之前試過有一排係咁
之後又冇事了
我估係Spotify啲bugs嚟
唔駛一定玻璃貼,順滑唔痴指模唔飛邊就得
等緊12月博佢s10 n10 是但一部出粉紅色
我都唔明點解啲人咁鍾意玻璃貼
膠貼又平又容易黐
even曲邊都得
而且唔會好似玻璃貼咁容易會爆開
大部分仲用到指紋添
玻璃貼我淨係用whitestone,但買返黎好麻煩,想知旺角附近有咩mon貼推介?
個app用咗省電mode. 喺setting 熄返
A90幾時出
滑 疏油 透光
唔關事
我用 MOOV 開著最佳化電池響背景播一樣唔會斷
係咪有咩 app 用用下播聲搞到衝突咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞