沈陣營第二百七十九期 - 師父橫眉冷對千夫指,成日收埋袋底牛

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
為左唔同師父同船, 高位冇沽到
都而家都唔知佢地憑咩去俱使死都要去盡
政府都開始有少少同佢地割o既跡像
人權法過完之後佢地就等制裁
佢地係真係唔知個前面得個死字
定諗住支共會保佢地
屌想去咪去唔想去咪唔好去, 幫班政府狗手係到搞分化割蓆都on99
bno post轉貼

英國內政部護照署向《蘋果》提供了今年首八個月的BNO簽發數字。根據資料,今年上半年的BNO簽發量十分平穩,一直維持每月1,700至2,600本之間。但踏入7、8月,英國簽發的BNO數目突然急增3至4倍,單單7月就批出了9,313本,到8月更批出了11,970本。反送中運動開展後的6至8月,總共發出了超過23,000本BNO,短短三個月已超越了的2017年、2018年的全年總數,甚至比發生了雨傘運動的2014年都多1,000本。

2019年首8個月,BNO的總簽發量達35,000本,比過去七年的全年平均數約22,000本多出六成,全年有望創近八年新高。

By 蘋果日報
散仔撚識咩
不過區議會選舉都係一個好大o既危機
一唔比人查選民登記冊的話
等於有幾多個人係選民資格呢樣野冇得查證
等於佢話比你聽政府一定會種票
40啫
穿三位數先啦
準備all in 8441

種票有證據嘅話通知美帝制裁
律師有乜可能唔識....
打吓飛機,如果有第二國籍嘅話,會唔會入境處要求宣誓放棄支國人身份嘅人排長龍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞