沈陣營第二百七十九期 - 師父橫眉冷對千夫指,成日收埋袋底牛

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
兜口兜面顔射喎
唔嬲就假啦
一早講佐呢,可惜香港人俾國際形勢同美帝限住佐。

只能夠喺“中英聯合聲明”個架構入面玩

根本rebuild先係治本之度。
一個網友睇到
美國會睇唔到?
美商務部日前發佈公告,稱將自10月31日起對中國3000億美元加徵關稅清單產品啓動排除程序。自2019年10月31日至2020年1月31日,美國利害關係方可向美國貿易代表辦公室(USTR)提出排除申請,需要提供的信息包括有關產品的可替代性、是否被徵收過反傾銷反補貼稅、是否具有重要戰略意義或與中國製造2025等產業政策相關等。如果排除申請得到批准,自2019年9月1日起已經加徵的關稅可以追溯返還。

睇完都唔知講咩
所以唔使太擔心美帝戰略部署呢方面。

反而更應對無孔不入式的greed&fear subversion警惕,呢種無聲無息的意識形態影響先最可怕。

成日都自我警惕: 對抗中共,其實就係同自身腐敗,軟弱的一面對抗。
聽日台灣警察黎香港捉人
不如直接聽日回歸埋中華民國啦
做中華民國既特區
照𨳒,𨳒特!!!
兩邊都互射波囉!
兩邊都狗閪嚟
應承嘅話幾十萬人去舉真國旗接機
特首林鄭月娥昨日聯同警務處處長盧偉聰前往清真寺,就警方水炮車「誤中」清真寺大門致歉。署理行政長官張建宗今早行政會議前見傳媒,稱特首和警方已經清晰及有誠意地表示歉意,如警方有做得不足、不是十全十美的地方,亦有既定投訴機制處理。

被問到不知道涉事警員編號該如何投訴,以及警方昨日表示追究個別警員責任於事無補,如何讓市民相信投訴有用時,張建宗回應指,水炮車操作人數不多,警方一定知道「邊個負責主管,邊個揸軚,邊個負責操作好清晰」,可跟進。

班狗開始比人割
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞