沈陣營第二百七十九期 - 師父橫眉冷對千夫指,成日收埋袋底牛

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
港式
快/搶/直
=茶記

日式
精細/有條理/嚴謹
=日式料理
喺Twitter cap落嚟,唔比早餐加價

槍指揮黨既下場係咩
呢招好似委內瑞拉爆煲前用過「穩定物價」,當唔能夠用市場價格反映供求,店主會自動喺成本上著手,份量減半,用渣嘢食材之類

唔知真假
射你係為咗保護你
咁嘅嘢都講得出口
咪大規模執笠,唔比執笠咪供應限量限時,重回短缺經濟,睇支鬼冇得食幾時暴動
其實睇光頭佬係微博up乜,大概都可以反映到七八成老散級既思維。因為佢地黑警同小粉紅臭味目投,所以好夠膽發表自己既偉論
佢地唯一用正義之屍去撐自己行為,呃自己係唯一制度保護者。
而家由制度入面慨權威,否定佢哋所作所為,咪開始聞到自己有陣膠味,一個臭膠味condom
就惱羞成
之前有人話佢行嗰陣有中風徵兆,唔知係咪堅
小心生果gay cook賣你

「蘋果CEO」任職北京清華大學! 庫克成經管學院新主席

庫克出席並主持會議。(圖/北京日報)

記者蔡儀潔/綜合報導

正值中美貿易戰稍露曙光之際,蘋果執行長庫克(Tim Cook)成了北京清華大學經濟管理學院顧問委員會的新任主席。他18日主持了該委員會2019年會議,並發言稱,未來3年將與全體委員共同致力推動學院發展,為將學院建設成為世界一流的經濟管理學院而努力。

據《北京日報》報導,該顧問委員會2019年會議18日在北京清華大學舉行,這是成立以來的第20次年度會議,共有35位委員與會及參與相關活動。在會議開始前,顧問委員會副主席、清華大學校長邱勇院士首先向眾人介紹,大陸國家副主席王岐山17日會見該顧問委員會委員的情況。

請繼續往下閱讀...

https://www.ettoday.net/amp/amp_news.php?news_id=1561100
玩極端民族主義同玩火冇分別,最後終會燒著自己

唉,中共一唔學歷史,二唔識經濟。注定最後輸到一敗塗地。
係都唔奇,肥人易中風
賊黎 邊有咁多學問
tim cook遲早俾美帝告叛國

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞