陳同佳願意向台灣自首

810 回覆
2110 Like 48 Dislike
俾人踢爆即刻發老脾?沒乜撚嘢錯?大陸狗先係講沒錯,仲有我撚有話割,你自己柒咗就開始屈人割蓆,我話陳同佳個殺人犯同黑警兩件事嚟,自己睇返前文啦,唔好係度混淆視聽,你一開始撚係話佢情有可原,你係前設咗佢俾人殺抵死,錯唔錯手到你講?因為俾人帽殺人就係殺人犯,唔好拉埋黑警件事嚟講,如果黑警死係死有餘辜,背後牽涉咗7百萬人同不公義制度,無嘢可以制裁到佢,同陳同佳俾人帽係兩件事,唔好係度轉移視線話人割。
民建聯之前都提議佢自首
佢地一定又會衝出黎領功
再屌鳩大家
一開始自己係度提出邏輯問題,唔撚夠人講就即刻轉去講道德問題,依家又話人企係道德高地,你收收皮啦好嗎?btw沒你老母錯,用埋啲蝗語
笑撚死人
如果真
欣賞佢肯認錯
但都無法彌補
條友一定諗過,走一定好過留起到
民建聯又會打飛機話勸佢自首,希望舒緩香港緊張氣氛
佢個樣見哂報,係咪都冇得留係香港,一係去大灣匰
佢唔係謀殺咩點解變咗洗黑錢
笑咗 好似係你唔夠人講 打錯字姐 都好拎出嚟攻擊 你繼續站係你嘅道德高地 你同左膠冇分別
你完全冇答過問題 一味係到屌 同廢老藍絲冇撚分別 垃圾一個
2 者都係報復 你地一個二個殺人犯殺人犯後 又話打撚死佢咁 好撚似自己好撚高尚咁 屌晒你地老母啦 叫你同情下人 你就係到覺得自己屌人屌到自己好撚勁又冇point 你咁撚無情我信你會同情自己手足? 屌你老母你留係屋企算啦
佢雖不殺伯仁
伯仁卻因佢而死
佢只係林鄭立惡法的棋子
佢肯自首固然好
鶳佢就唔好喇
打錯隻字書面語都要食住屌幾次 屌你老母係咪真係咁撚無質素 你幾撚大個人喇?
我怕佢一出黎就俾人送中

其實成場運動早已唔關佢事
抗爭之父
90%會
本身就唔關佢事,柒婆借佢過橋姐
喺香港做過街老鼠,不如返台灣坐監
我都想講,其實佢都成廿歲
你睇晒單嘢未
似返個漢子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞