陳同佳願意向台灣自首

810 回覆
2110 Like 48 Dislike
環球時報總編輯依個名無撚改錯 一樣咁on9 一樣咁妖言惑眾
只要你係入面表現良好及有悔意,會改判死緩
但最少都終身了
下?佢殺咗人無論佢係咪錯手殺人都係殺人犯㗎啦,定係你有份殺人呀咁激動?黑警係唔代表陳同佳唔係,btw沒你老母事咩
軍政府緊係想
終極散水
收皮啦,極度懷疑你係嚟帶風向嘅分化撚,香港人唔會講沒錯㗎!
如果出he講明愛國愛港愛police 點會有事
其實撇除佢殺人犯既罪
佢的確制造左一個令香港人光復香港既機會
佢可能覺得陳同佳同林鄭夾撚埋 戇鳩冇藥醫
我懷疑你on9添啦
唔同你講道德,講法律

老婆出軌有冇犯法??
黑警嚴重傷人殺人強姦有冇犯法??
有幾激動 唔通我殺警你叫我殺人犯?你d logic邊個教你on99 1. 你話法治處理唔到d 狗殺都冇問題 2. 我話法治都處理唔到比人帶綠帽 條仔心靈重創錯手殺左條女情有可原 咁我殺狗都情有可原啦 姐係如果我殺完狗你都係割啦你個logic 屌你老母
陳同佳得一個
黑警有三萬個
咪話佢係台灣殺人, 台灣係中國一部分所以可以係中國審
我話條仔佢情有可原 冇話佢啱
黑警係罪無可恕
佢都開到聲話想赦免死刑
2 者都係報復 請問有咩分別呢?點解佢錯手殺人唔可以情有可原? 點解你地要懶係站係道德高地講野?
這裡大多數是 政治犯/宗教犯
陳同佳不是

另外之前有個香港出生的法務部長
減刑(降低假釋門檻)放了一堆強姦犯回到社會
結果這些人進級了,變姦殺
最有名的就陳進興

所以後來要減刑不會減強姦殺人偷盜這類的

對了那個法務部長叫馬英九
然後他說送中條款沒問題
https://www.upmedia.mg/news_info.php?SerialNo=69337
唔係死刑都終身啦,要死刑好過
傻閪,睇你講d野就知你點解畀人派帽
雞﹐全部都係雞。
https://lih.kg/703176
中共實好憎佢,搞到佢地被美國用人權同貿易兩邊夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞