陳同佳願意向台灣自首

810 回覆
2110 Like 48 Dislike
叫佢吊下林病先好去台灣
殺人犯都無林病咁仆街
是但啦
件事已經唔關佢件事本身
只可以講明白佢點解會嬲得濟殺人,不過殺人就預咗要受法律嘅制裁,所以佢而家只係做返佢本身應該要做嘅嘢,至於黑警就同我死全家啦,點樣殺警都唔會割
初初都仲係佢話事嘅,事到如今應該已經由習近平直接指揮大局啦
陳同佳一個mk仔犯錯最後都有勇氣承擔
班狗官建制行會乜乜柒柒商會社會賢達都死攬政府同柒婆
成功攬炒
編嘢星島出,最大發展係cctvb 同佢拍條片懺悔,然後去台灣

來緊區選,而家林奠同建制想平息件事,但想法錯誤囉

順帶一提,陳同佳一定要走,成家人仲要係香港生活,係香港佢亦無生存空間,唯一可行就返台灣自首,望判輕啲。可以將來返香港。留意番,佢大前提係傾緊判幾多先去台灣咋。
如果台灣判佢死刑或終身監禁,你估佢會返台灣咩。
去左先講啦屌你老母,第一版咁多打手帶風向
好野
世界大戰源頭
係,佢都只係林鄭硬推送中其中一隻棋子
硬推唔成功就理都冇理呢單野
呢個政府真係好痴線
陳同佳之亂
起碼願意為自己既錯負責
下周三出獄
人類真係矛盾嘅生物
agger
點解係咁吹奏佢
明明777果時講起因係佢所以搞送中
依家佢去台灣 咁件事唔係要完嗎
明明佢殺左人 重要講到佢好偉大咁
使乜道歉
臭雞比帽人戴,全家信民建聯
根本死有餘辜
咁我如果真係殺埋黑警全家 你地會唔會割先
無大粒墨香港只會繼續溫水煮蛙,遲早都係死
中共只係錯判形勢利用呢單案黎強推惡法
加上港共無視市民意見先造成今日局面
成件事主角跟本唔係佢
真,只係將d 一直存在既港共假面具陰暗面放哂上枱,一次過令全民覺醒,唔洗拖到2047
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞