陳同佳願意向台灣自首

810 回覆
2110 Like 48 Dislike
一嚟唔知佢係咪同路人,關割席咩事,二嚟如果條女戴人綠帽就要殺咗佢,咁大把臭雞已經俾人殺死曬,結論你唔係心理變戀就係反社會人格,俾綠帽人戴就代表可以殺死佢
哲學矛盾大對決一個物理傷害 一個嚴重心靈創傷
睇嚟你真係好愛謝sir,咁都up得出
btw,佢真係去台灣自首嘅話就等台灣法院判啦,我哋講乜都唔會夠公道。
林奠係利用陳同佳件事殺人 搞到滿城風雨 ,佢得條殺佢前女友罪名 其他事唔可以賴佢
上個禮拜攻勢開始weak,唔搞地鐵嗰陣又用施政報告神助攻,慌死我哋唔出嚟嘈咁。
錯不在佢
佢㯲兄弟會唔會去埋台灣自首?'
一不離二,不如幫手隊多一件
大粒墨一定會寫落史書
其實呢,係淋病令香港人覺醒,佢都係配角渣朋友
佢只係導火線
件事冇發生,個問題炸彈依然係道
只可以將個責任歸咎於醞釀依個問題嘅人
但係比人帶綠帽而知道左嬲得制錯手殺咗隻雞 vs 直接殺黑警 你buy 邊樣 純討論 我覺得根本矛盾大對決
利申2樣都buy 所以
如果佢肯去,我會好欣賞佢既勇氣
供埋俾綠帽佢個條mk 出黎啦
我覺得無關佢事
係政府問題
佢最多係殺人罪,其他唔好入佢數。
你唔怪中共 維尼 柒婆 怪粒墨?!
打靶ed
要保護佢人身安全,請佢先簽定不自殺聲明,港共一定會好好消費佢
佢被自首除左比禮義廉收光環 我睇唔到對港共支共有咩好處
到時佢‘畏罪潛逃’返支那先係合理劇本
可喜可賀
所以focus 個點係 你地結論係 當你認為果條友衰時 就應該殺佢 只不過因為佢唔係同路人 所以你對佢嘅道德標準就要改變 依個思維真係rip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞